Facebook Pixel Όλα τα δεδομένα για τον Χολτσχάουζερ που θέλει η ΑΕΚ
| 2017-10-09 09:42:00

Όλα τα δεδομένα για τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ - Τι ισχύει για την «καψούρα» του Μελισσανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όλα τα δεδομένα για τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ - Τι ισχύει για την «καψούρα» του Μελισσανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το sportdog.gr αποκαλύπτει το «καυτό» παρασκήνιο για τον μέσο με το πόδι-φωτιά.

Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ για τον Γενάρη, όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα σε αναλυτικό ρεπορτάζ, καθώς η Ένωση έχει την καλύτερη άποψη για τον άσο της Αούστρια Βιέννης.

Στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League, ο μέσος της αυστριακής ομάδας ξεχώρισε. Ήταν εξαιρετικός στον ανασταλτικό τομέα αλλά κυρίως στον δημιουργικό, αφού από τα πόδια του περνούσαν όλες οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα ποιοτικό κεντρικό χαφ (και όχι αμυντικό χαφ) με μεγάλο του «όπλο» το αριστερό του πόδι που είναι «φωτιά».

Έτσι, στις τάξεις της ΑΕΚ βλέπουν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του 24χρονου μέσου που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ΟΑΚΑ. Στα «συν» είναι ότι ο ποδοσφαιριστής άρεσε ιδιαίτερα και στο μεγάλο αφεντικό της Ένωσης, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας.

Στο μεταξύ, το συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει το καλοκαίρι του 2018, κάτι που κάνει ακόμη πιο δελεαστική την περίπτωσή του. Ο ίδιος έχει δηλώσει κολακευμένος από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ αλλά παραμένει προσηλωμένος στην Αούστρια Βιέννης.

Παράλληλα, έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα του απ' το περασμένο καλοκαίρι ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ακόμη απέρριψε και όσες προτάσεις ήρθαν στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, για να αποχωρήσει από τη αυστριακή ομάδα. Μία εξ αυτών ήταν από την Τραμπζοσπόρ, η οποία ήθελε να τον κάνει δικό της.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι μεγάλη επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι να επιστρέψει στην Bundesliga. Ο 24χρονος άσος αγωνιζόταν από μικρός στο γερμανικό πρωτάθλημα και αποτελεί όνειρό του να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Από πιτσιρικάς έπαιζε στις ακαδημίες της Στουτγκάρδης αλλά και μετέπειτα όταν και έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί εκεί, αλλά ούτε και στην Άουγκσμπουργκ, στην οποία έπαιξε τη σεζόν 2013-14. Στην Αούστρια Βιέννης βρίσκεται από το 2015, μετρώντας 94 συμμετοχές και 16 γκολ.

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα παλέψει την περίπτωσή του, αφού θεωρεί ότι πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της ομάδας.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags