Facebook Pixel Θέλει να γυρίσει στη Ρεάλ ο Χάμες Ροντρίγκες
| 2017-10-09 10:47:00

«Ψήνεται» τεράστια επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Sportdog Team
«Ψήνεται» τεράστια επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Θέλει να γυρίσει στους «Μερένχες» κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

Ο Χάμες Ροντρίγκες επιθυμεί την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, μετά τη φυγή του Κάρλο Αντσελότι σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός,έχει σοβαρές αμφιβολίες για τη συνέχεια της καριέρας του, καθώς αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια στο Μόναχο. Για αυτό θέλει να «σπάσει» το δανεισμό του και να επιστρέψει στη Ρεάλ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «Diaro Gol».

Μάλιστα στον Χάμες Ροντρίγκεζ λείπει πολύ η σύζυγός του, Ντανιέλα Οσπίνα. Κάτι που έχει επηρεάσει την ψυχολογία του, αφού αισθάνεται χαρούμενος μόνο όταν καλείται να αγωνιστεί με την εθνική του.

Ο ίδιος, μετά την απομάκρυνση του Αντσελότι, δεν αισθάνεται καλά, ενώ δεν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στη Μπάγερν, για αυτό και σκέφτεται να επιστρέψει στη Ρεάλ. Ωστόσο, στο μυαλό του πάντα βρίσκεται και το επερχόμενο Μουντιάλ, κάτι που σημαίνει, ότι στην ομάδα που θα βρίσκεται μέχρι το τέλος της σεζόν, θα πρέπει να αγωνίζεται τακτικά.

Θυμίζουμε ότι φέτος το καλοκαίρι, ο παίκτης μετακόμισε στους πρωταθλητές Γερμανίας με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια. Αλλά τώρα, όπως φαίνεται, το έχει μετανιώσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags