Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο σενάριο για τον Ολυμπιακό - Παίρνει παίκτη σε θέση-έκπληξη; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-11 17:40:00

Απίθανο σενάριο για τον Ολυμπιακό - Παίρνει παίκτη σε θέση-έκπληξη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανο σενάριο για τον Ολυμπιακό - Παίρνει παίκτη σε θέση-έκπληξη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αλήθεια για όνομα που γράφτηκε ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών. 

Όσο πλησιάζουμε προς τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό, μιας και οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε 2-3 κινήσεις ενίσχυσης για να διορθώσουν τα μέχρι στιγμής κακώς κείμενα.  

Πάντως, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στον Τύπο και κάποιες φήμες, αναφορικά με υποψήφιους στόχους των Περαιωτών, που δείχνουν να μην έχουν βάση. 

Όπως αυτό που γράφτηκε πρόσφατα για τον Κρίστι Γκανέα, τον αριστερό μπακ της Βιτορούλ, που οι πρωταθλητές παρουσιάζονται να παρακολούθησαν στο πρόσφατο Δανία-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, που το καλοκαίρι προτάθηκε τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην ΑΕΚ, χωρίς, όμως, να απασχολήσει σοβαρά, δεν φαίνεται πως μπορεί να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο οποίος, άλλωστε, δεν ψάχνει για παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. 

Όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο θέμα, ο Τάκης Λεμονής πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Λεονάρντο Κούτρη, ενώ μπακ απ υπάρχει ο Χρβόγε Μίλιτς, για τον οποίο οι Πειραώτες ξόδεψαν το περασμένο καλοκαίρι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και δύσκολα θα τον θέσουν εκτός πλάνων τόσο  γρήγορα. Παράλληλα, υπάρχει πάντα ως επιλογή και ο συνήθως αξιόπιστος Ντιόγκο Φιγκέιρας, που μπορεί να δώσει έξτρα λύσεις και στα δύο άκρα. 

Δεν αποκλείεται, βεβαίως, ο 25χρονος μπακ όντως να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά πολύ δύσκολα μπορεί να αποτελέσει προτεραιότητα η περίπτωσή του, ακόμα κι αν ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από τον Γενάρη μπορεί να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του.  

Πάντως, ο Κρίστι Γκανέα δεν παύει να είναι ένας καλός αμυντικός που λίγο έλειψε το καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή στην Μπουντεσλίγκα και τη  Φράιμπουργκ. Μάλιστα, το καλοκαίρι, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πέτυχε ένα απίθανο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Απολαύστε το... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags