Facebook Pixel «Πρέπει να παίζει ο Γιαννάκης…»
| 2011-01-16 21:37:00

«Πρέπει να παίζει ο Γιαννάκης…»

«Πρέπει να παίζει ο Γιαννάκης…»

Ο Ρόμενταλ σε δηλώσεις του σε ολλανδικά ΜΜΕ ανέφερε πως δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε στον Ολυμπιακό, ωστόσο συμπλήρωσε πως στην θέση του παίζει ο Φετφατζίδης, ένα ταλέντο που πρέπει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.
 

Αρχικά ο Δανός χαφ, Ντένις Ρόμενταλ επισήμανε στο Voetbal international: «Μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, είχα αρκετές επιλογές, επειδή ήθελα να παραμείνω στο ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ταραχώδες και έχει μεγάλη πίεση. Όταν ο Άγιαξ κερδίζει 3-0, μπορεί να ηρεμήσει το παιχνίδι του. Εδώ πάντα υπάρχει πίεση για επίθεση».

Σχετικά με το πρωτάθλημα υπογράμμισε: «Η χρονιά ξεκίνησε αρνητικά με τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που ήταν πολύ άσχημο. Ο Ολυμπιακός έχει νέο ιδιοκτήτη, που έκανε πολλές μεταγραφές. Κάτι που δείχνει ότι υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες εδώ. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό, έχουμε μεγαλύτερο βάθος».

Αναφορικά με τον Πάντελιτς σχολίασε πως «ο Μάρκο χρησιμοποιείται συχνά ως κλασικός σέντερ φορ. Μία θέση στην οποία ο Ολυμπιακός έχει και τον Κέβιν Μιραλάς, που είναι πιο γρήγορος και ευκίνητος. Ο Μάρκο είναι περισσότερο φορ περιοχής».

Όσον αφορά στον ίδιο είπε: «Ξεκίνησα τη σεζόν αγωνιζόμενος αριστερά, μετά μεταφέρθηκα δεξιά. Στη θέση μου υπάρχουν όμως τόσο ο Άλμπερτ Ριέρα όσο και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ένα σπουδαίο ταλέντο, που πρέπει φυσικά να αγωνίζεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags