Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Πρίγιοβιτς για τη μεταγραφή του!
| 2017-10-14 12:51:00

Ο Πρίγιοβιτς για τη μεταγραφή του!

Sportdog Team
Ο Πρίγιοβιτς για τη μεταγραφή του!

Ο Σερβοελβετός φορ του ΠΑΟΚ μίλησε για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του, που φούντωσαν μετά και το «χρυσό» γκολ που σημείωσε με την εθνική Σερβίας κόντρα στη Γεωργία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, «ARENA PRESS», μίλησε για τα σενάρια αποχώρησής του από την Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στα πλάνα του Ιβάν Σαββίδη για την κατασκευή νέου γηπέδου.

- Έχεις αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στην έως τώρα καριέρα σου. Τις τελευταίες ημέρες γίνεται και πάλι κουβέντα γύρω από το όνομά σου, σχετικά με το ενδεχόμενο να φύγεις από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι…

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας ένα πολυετές συμβόλαιο. Δίνω κάθε μέρα το 100% του εαυτού μου για το κλαμπ, δεν σκέφτομαι καμία άλλη ομάδα. Σκέφτομαι μόνο το πως θα κερδίσω τρόπαια με τον ΠΑΟΚ. Ήταν υπέροχο το ότι στους πρώτους μήνες μου εδώ κερδίσαμε το Κύπελλο, αλλά είμαι φιλόδοξο άτομο και θέλω να κερδίσω και άλλα. Οι σκέψεις μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ, δεν σκέφτομαι καν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντιμετωπίζω βήμα βήμα όλα τα πράγματα. Ο επόμενος στόχος μου είναι να αρχίσουμε να κερδίζουμε και εκτός έδρας, δεν ξέρω τι θα συμβεί τον χειμώνα ή το καλοκαίρι. Κανείς δεν ξέρει. Έχω συμβόλαιο για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι χαρούμενος εδώ»

- Ενημερώθηκες για τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη να φτιάξει ο ΠΑΟΚ ένα νέο γήπεδο;

«Είναι υπέροχα τα νέα για το καινούργιο γήπεδο. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή στιγμή για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο να υπάρχει ένα νέο και σύγχρονο γήπεδο και φυσικά θα είναι κάτι φανταστικό για τον ΠΑΟΚ»

- Εσύ όμως θα είσαι εδώ για να παίξεις στην νέα Τούμπα; Οι φίλαθλοι της ομάδας ρωτάνε συνέχεια για το μέλλον σου, βλέποντας τα δημοσιεύματα ότι ενδιαφέρονται για σένα ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα..

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ και θα δίνω σε κάθε αγώνα το 100%. Δεν σκέφτομαι να πάρω μεταγραφή σε άλλη ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags