Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση ΠΑΟ για την διαιτησία: «Άλλοι χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη»!
| 2017-10-16 23:03:00

Απάντηση ΠΑΟ για την διαιτησία: «Άλλοι χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη»!

Sportdog Team
Απάντηση ΠΑΟ για την διαιτησία: «Άλλοι χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη»!

Οι Πράσινοι απάντησαν στην ΑΕΛ και σε όσους είδαν διαιτητική εύνοια του Τριφυλλιού.

Στην… αντεπίθεση πέρασε ο Παναθηναϊκός σχετικά με όσα γράφονται για βοήθεια της διαιτησίας, στην δύσκολη νίκη του με 9 παίκτες κόντρα στην ΑΕΛ με 2-1 με γκολ στο 93’.

Από τον Παναθηναϊκό αποφάσισαν μέσω κύκλων να απαντήσουν στα όσα ισχυρίζεται η ΑΕΛ (διαβάστε τις τρεις ανακοινώσεις ΕΔΩ) και αφού εκφράζουν τα δικά τους παράπονα για την διαιτησία, σημειώνουν με νόημα πως δεν χρειάζονται την βοήθεια κανενός!

Πιο συγκεκριμένα από το «πράσινο» στρατόπεδο έλεγαν χαρακτηριστικά ότι «Αφού ακούσαμε ότι δεν υπάρχει πέναλτι (!) στη φάση του Μολίνς και ότι τα κεφαλοκλειδώματα και τα ατιμώρητα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα από την πλευρά των φιλοξενούμενων είναι φυσιολογικά γιατί το ποδόσφαιρο είναι αντρικό σπορ (!!!) περάσαμε στις θεωρίες συνωμοσίας και στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Παναθηναϊκό και την πεντακάθαρη νίκη του.

Ένα σχόλιο μόνο οφείλουμε να κάνουμε: ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται τη στήριξη (όπως ειπώθηκε) κανενός άλλου πλην του κόσμου του. Άλλοι ίσως να χρειάζονται ψυχιατρική υποστήριξη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags