Facebook Pixel Ντάλιτς: «Σέβομαι την Ελλάδα, θα έχουμε δύσκολο έργο»
| 2017-10-17 15:59:00

Προπονητής Κροατίας: «Θα έχουμε δύσκολο έργο με τους Έλληνες»

Sportdog Team
Προπονητής Κροατίας: «Θα έχουμε δύσκολο έργο με τους Έλληνες»

Με απόλυτο σεβασμό μίλησε για την Εθνική μας ο Ζλάτκο Ντάλιτς.

Λίγο μετά την κλήρωση της Εθνικής μας ομάδας με την Κροατία ο ομοσπονδιακός τεχνικός των αντιπάλων μας, Ζλάτκο Ντάλις τόνισε η Κροατία θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Ελλάδα.

Παράλληλα τόνισε τι τον ανησυχεί περισσότερα στην Εθνική μας ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το πρώτο ματς διεξάγεται στην Κροατία και το δεύτερο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζλάτκο Ντάλιτς στην FIFA: 

Για την κλήρωση με την Ελλάδα: «Έχω μεγάλο σεβασμό προς τον αντίπαλο, θα είναι μια δύσκολη δουλειά για εμάς αλλά είμαι αισιόδοξος όπως πάντα. Θα είναι δύσκολο για εμάς, ιδιαίτερα το δεύτερο παιχνίδι αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ελπίζω να κάνουμε την δουλειά».

Για το τι τον ανησυχεί περισσότερο από την Ελλάδα: «Έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμάσουμε τα πάντα αναφορικά με τον αντίπαλό μας. Το σημαντικότερο για την ομάδα μου είναι να είμαστε έτοιμοι και υγιείς όταν πρέπει. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά όπως ξαναείπα είμαι αισιόδοξος». 

Για το γεγονός ότι η Κροατία λίγο έλειψε να μείνει εκτός μπαράζ: «Αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη για εμάς, έχουμε κάνει καλή δουλειά και έχουμε τον χρόνο για να προετοιμαστούμε για το Μουντιάλ. Δεν θα είναι εύκολο αλλά έχω καλούς παίκτες, καλή ομάδα. Για μένα είναι η καλύτερη ομάδα και στα δύο ματς πρέπει να παλέψουμε για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο». 

Για το γεγονός ότι το πρώτο ματς είναι στην Κροατία και το δεύτερο στην Ελλάδα: «Εντάξει δεν έχω πρόβλημα, το δεύτερο παιχνίδι σίγουρα θα είναι πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags