Facebook Pixel Έπεισε τον πρόεδρο και παραμένει στη Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι!
| 2017-10-18 20:18:00

«Στράμα» γερά και… πάρ’ τους τα λεφτά - Ούτε στον ΠΑΟ τα έκανε αυτά!

Sportdog Team
«Στράμα» γερά και… πάρ’ τους τα λεφτά - Ούτε στον ΠΑΟ τα έκανε αυτά!

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού τρελαίνει κόσμο με τα καμώματά του στην Τσεχία!

Ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται στον πάγκο της Σπάρτα Πράγας, ωστόσο δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Η ομάδα του Ιταλού τεχνικού ξεκίνησε τη σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες, όμως τα πράγματα εξελίσσονται με καταστροφικό τρόπο. Η τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα Τσεχίας, από τη Βικτόρια Πλζεν, έφερε τη Σπάρτα στο -15 από την κορυφή και το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον «Στράμα».

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι ανεπιθύμητος από τον κόσμο της ομάδας, ωστόσο δεν δείχνει να το βάζει κάτω, πραγματοποιώντας εν πολλοίς μια θητεία… καρμπόν με το πέρασμά του από την Ελλάδα. Όπως στον Παναθηναϊκό είχε καταφέρει να παραμείνει στην ομάδα πολύ περισσότερο από όσο περίμενε κανείς με βάση τα κάκιστα αποτελέσματα, έτσι και στην Τσεχία το… έκανε το θαύμα του!

Η προαναφερθείσα ήττα από τη Βικτόρια Πλζεν έμοιαζε να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον πρόεδρο της Σπάρτα να πραγματοποιεί ραντεβού με τον Στραματσόνι. Εκεί, όμως, που όλοι θεωρούσαν ότι θα ανακοινωθεί η απόλυσή του, ο «Στράμα» κατάφερε ξανά να επιβιώσει!

Στη συζήτηση που είχαν οι δυο τους, ο Ιταλός τεχνικός έπεισε τον πρόεδρο ότι αξίζει να πάρει ακόμα μια ευκαιρία και παραμένει στον πάγκο της Σπάρτα σε πείσμα όλων!

Δεν ξέρουμε τι του είπε και τον «τούμπαρε», αλλά ο Στραματσόνι θα συνεχίσει να… κάθεται πάνω στο «χρυσό» συμβόλαιό του μέχρι την επόμενη στραβή. Εδώ που τα λέμε, με συμβόλαιο ύψους 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι αμοιβές όλων των συνεργατών που ο ίδιος επέλεξε και έφερε, είναι λογικό ότι ο Ιταλός θα επιστρατεύσει όλα του τα μέσα και τα επιχειρήματα για να κρατήσει τη δουλειά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags