Facebook Pixel Μπλέξιμο με τους μάνατζερ του Φερνάντες (BINTEO)
| 2011-07-28 18:33:00

Μπλέξιμο με τους μάνατζερ του Φερνάντες (BINTEO)

Μπλέξιμο με τους μάνατζερ του Φερνάντες (BINTEO)

Ο Ελβετός από το Πράσινο Ακρωτήρι που έχει βάλει στο μάτι ο Άρναρ Γκρέταρσον για την ΑΕΚ είναι απίστευτη περίπτωση αμυντικού χαφ και αν έρθει στην Ελλάδα για την Ένωση θα κάνει πολύ κόσμο να παραμιλάει.

Δυστυχώς όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζει ο Έλληνας εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στη διοίκηση της ΑΕΚ. Ο κανονικός μάνατζερ του 25χρονου παίκτη της Σεντ Ετιέν έχει σαν έσχατη επιλογή για τον πελάτη του το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της χώρας μας.

Ο Ζέλσον Φερνάντες έκανε μεγάλη χρονιά με την Κιέβο στην Ιταλία και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Μπουντεσλίγκα, της Ιταλίας και της Ισπανίας και για να έρθει στην χώρα μας θα πρέπει η ΑΕΚ να "ματώσει" οικονομικά.

Ο Έλληνας εκπρόσωπός του τα θεωρεί όλα πολυ εύκολα, όμως στην ΑΕΚ έμαθαν από τον Ελβετό μάνατζέρ του ότι οι πιθανότητες για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα είναι πολύ λίγες. Εκτός πια και αν του δώσουν κανένα εξωπραγματικό για τα δεδομένα της Ένωσης συμβόλαιο και τον βάλουν σήμερα κιόλας στο αεροπλάνο. Κάτι τέτοιο όμως μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός...

Δείτε τον Ζέλσον Φερνάντες στα παρακάτω βίντεο:
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags