Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση-απάντηση Ανέστη στους επικριτές του!
| 2017-10-20 01:04:00

Δήλωση-απάντηση Ανέστη στους επικριτές του!

Sportdog Team
Δήλωση-απάντηση Ανέστη στους επικριτές του!

Τι είπε μετά τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Μίλαν.

Ο Γιάννης Ανέστης έχει δεχθεί πολλή κριτική το τελευταίο διάστημα, όμως απόψε εντυπωσίασε τους πάντες με την καταπληκτική του απόδοση στο Σαν Σίρο κόντρα στη Μίλαν.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ρωτήθηκε σχετικά μετά το τέλος της αναμέτρησης και τόνισε ότι οι επικριτές κάνουν τη δουλειά τους και αυτός τη δική του, δηλαδή να βελτιώνεται και να βοηθά την ομάδα του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, κατακτήσαμε έναν πολύτιμο πόντο, ο οποίος θα μας δώσει και ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι με την Μίλαν στην Αθήνα. Νομίζω ότι έκανα ένα πολύ καλό ματς, αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι, είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε.

Οι επικριτές κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου, δουλεύω καθημερινά προκειμένου να βελτιώνομαι και σήμερα κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν ένα μεγάλο ματς για εμάς, ορισμένοι δεν είχαμε αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε τέτοιο επίπεδο, κόντρα σε τόσο δυνατό αντίπαλο. Είχαμε να κερδίσουμε πολλά, από την αρχή μπήκαμε δυνατά και πήραμε τελικά έναν σημαντικό βαθμό.

Τώρα υποδεχόμαστε την Μίλαν, αν πάρουμε τους τρεις πόντους πάμε ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ παράλληλα σχεδόν εξασφαλίζουμε τη δεύτερη θέση και την παρουσία μας στη φάση των 32 του Europa League. Ωστόσο πρώτα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα πρωταθλήματος, έχουμε 2-3 ημέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να νικήσουμε κόντρα στον Ατρόμητο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags