Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερά ώριμος ο πιτσιρικάς! Οι δηλώσεις Πίσπα για ΠΑΟ
| 2017-10-20 11:53:00

Τρομερά ώριμος ο πιτσιρικάς! Οι δηλώσεις Πίσπα για ΠΑΟ

Sportdog Team
Τρομερά ώριμος ο πιτσιρικάς! Οι δηλώσεις Πίσπα για ΠΑΟ

Τι σχολίασε ο Σωτήρης Πίσπας σε δηλώσεις του για τον Παναθηναϊκό!

Μπορεί να είναι νεαρός, αλλά δείχνει στις δηλώσεις του ότι έχει σοβαρότητα και ωριμότητα! Μιλώντας στην κάμερα της Nova μεταξύ άλλων σχολίασε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του βρίσκονται σε έναν τεράστιο σύλλογο και πρέπει να σκέφτονται μόνο το αγωνιστικό σκέλος...

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια και καλή ψυχολογία για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν».

-τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός: «Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα προβλήματα του συλλόγου. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά θέματα και στο στόχο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και εμείς οι παίκτες, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από το αγωνιστικό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και στις προπονήσεις και να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από αυτά».

-το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα σε εκτός έδρας αγώνες: «Δεν υπάρχει εξήγηση. Είναι θέμα ψυχολογίας και κάπου πρέπει να κάνουμε την αρχή. Πιστεύω ότι αυτή η αρχή θα γίνει στη Λαμία και θα ακολουθήσει μια καλή συνέχεια».

-το παιχνίδι με τη Λαμία: «Η Λαμία είναι καλή ομάδα και την περιμένω "κλειστή" και "σφικτή" στην άμυνα. Εμείς θα βρούμε τον τρόπο για να διασπάσουμε την άμυνα της και να κερδίσουμε».

-τη δεύτερη επαγγελματική σεζόν του στον Παναθηναϊκό: «Φυσικά και υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις για μένα, προκειμένου να παίξω στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να δουλεύω καθημερινά και να βελτιώνομαι, να έχω υπομονή και να δουλεύω σκληρά και καλά σε καθημερινή βάση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags