Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κλεισμένος» ο... αντι-Χίλιεμαρκ - Έλληνας άσος «μια ανάσα» από ΠΑΟ!
| 2017-10-21 11:55:00

«Κλεισμένος» ο... αντι-Χίλιεμαρκ - Έλληνας άσος «μια ανάσα» από ΠΑΟ!

Sportdog Team
«Κλεισμένος» ο... αντι-Χίλιεμαρκ - Έλληνας άσος «μια ανάσα» από ΠΑΟ!

Το άγνωστο παρασκήνιο στο sportdog.gr.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το... κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Το deal με τον Σουηδό ήταν αστραπιαίο, καθώς προέκυψε ξαφνικά και ολοκληρώθηκε μέσα στο τελευταίο διήμερο των μεταγραφών, ενώ όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση του διεθνούς μέσου μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν για τον Παναθηναϊκού εξαιτίας της δεδομένης ποιότητας και ζήτησης του παίκτη, αλλά κυρίως του περιορισμένου χρόνου που υπήρχε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Συνεπώς, με δεδομένο ότι ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ μπήκε τελευταία στιγμή στα πλάνα των Πρασίνων, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν έτοιμη εναλλακτική λύση με αμυντικό χαφ από τη Superleague.

Ο λόγος για τον Σταύρο Τσουκαλά του Αστέρα Τρίπολης! Ο Παναθηναϊκός είχε προχωρήσει την υπόθεση του έμπειρου μέσου, ο οποίος ήταν ο εκλεκτός του Τριφυλλιού για να αποτελέσει την τελευταία προσθήκη και να κλείσει το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν.

Ο 29χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα μέχρι το 2019, ωστόσο οι Πράσινοι τον ήθελαν και υπήρχε η αισιοδοξία ότι θα τον αποκτήσουν. Εν τέλει, εμφανίστηκε από το… πουθενά στο προσκήνιο ο Σουηδός άσος, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και ο Σταύρος Τσουκαλάς παρέμεινε κάτοικος Τρίπολης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags