Facebook Pixel Συνεχίζει η Σίτι στην κορυφή την πάτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-21 19:00:00

Δεν πιάνεται η Σίτι, απότομη προσγείωση για Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν πιάνεται η Σίτι, απότομη προσγείωση για Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τι έγινε στα σημερινά ματς της Premier League.

 

Η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε με 3-0 την Μπέρνλι και πλέον βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αγουέρο άνοιξε το σκορ στο 30' με πέναλτι και έτσι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του. Μάλιστα μέσα σε δύο λεπτά (73', 75'), ο Οταμέντι και ο Σανέ έγραψαν το τελικό 3-0 και οδήγησαν τους «πολίτες» σε μία ακόμη νίκη.

Απότομα προσγειώθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ηττήθηκε με 2-1 από την Χάντερσφιλντ. Μέσα σε πέντε λεπτά (28', 33') οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ με τον Μόι και τον Ντεπουάτρ να σκοράρουν. Για την ομάδα του Μουρίνιο μείωσε στο 78' ο Ράσφορντ, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας με τον Σμόλινγκ.

Στα άλλα ματς η Νιούκαστλ νίκησε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας με γκολ του Μερίνο στο 86' φτάνοντας τους 14 βαθμούς.

Μεγάλα «διπλά» πέτυχαν Λέστερ και Μπόρνμουθ, νικώντας με 2-1 Σουόνσι και Στόουκ αντίστοιχα. Οι «Αλεπούδες» προηγήθηκαν με αυτογκλολ του Φερνάντες 25' και έκαναν το 0-2 με τον Οκαζάκι στο 49' ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Μόσον 56'.

Η Μπόρνμουθ με δύο γρήγορα γκολ (16', 18') από τον Σούρμαν και τον Στάνισλας πήρε τη νίκη απέναντι στην Στόουκ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 63' με τον Ντιούφ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags