Facebook Pixel Κέρδισε χρόνο και ηρεμία
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-28 23:50:00

Κέρδισε χρόνο και ηρεμία

Κέρδισε χρόνο και ηρεμία

Ο Σταύρος Κόλκας σχολιάζει τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βαλερένγκα

Τα επίσημα παιχνίδια ξεκίνησαν για τον ΠΑΟΚ και σε αυτές τις περιπτώσεις λέμε πως τα ψέματα τελειώνουν. Όπως έγινε σήμερα με την ομάδα του Λάσλο Μπόλονι.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σούπερ, δεν ήταν εντυπωσιακός. Είχε βέβαια έναν εντυπωσιακό Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος μας χάζεψε όλους. Αν μπορείς να φέρεις τέτοιον παίκτη με 300 χιλιάρικα, τότε νομίζω πως μας λείπει ένα εκατ. ευρώ από το … πρωτάθλημα. Είναι λίγο μπακαλίστικη η λογική μου, αφού ξεχνώ επιμελώς την εφορία, όμως χρησιμοποιώ τον μπακάλη που κρύβω μέσα μου για να σας μεταφέρω το πώς ήταν ο Ρουμάνος μέσα από το γήπεδο. Πολύ μεγάλος παίκτης.

Δεν είναι μόνο η ενέργεια που κάνει στη φάση του πρώτου γκολ, η οποία είναι βέβαια για σεμινάρια. Είναι η όλη παρουσία του, ο τρόπος που πάτησε όλο το γήπεδο, το καθαρό του μυαλό παρά την ανετοιμότητά του.

Είναι γελοίο το πόσο γρήγορα ξεφτυλίστικαν αυτοί που έκριναν τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του, για την προτεραιότητα που έθεσαν στα μεταγραφικά αναζητώντας μετά την εικόνα των φιλικών μέσο αντί για φορ.

Όχι πως ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται φορ, αλλά αποδείχτηκε πως περισσότερο χρειαζόταν έναν Λαζάρ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε χρόνο, σχεδόν είκοσι μέρες για να βελτιωθεί πάνω στις αδυναμίες που εύστοχα επισήμανε ο Μπόλονι. Κατοχή μπάλας και ατομική διάρκεια στην απόδοση. Δε μίλησε με ονόματα, αλλά το τελευταίο μάλλον αφορά τον Αρίας κυρίως και τον Βιεϊρίνια. Παρότι ο Πορτογάλος στα λεπτά που έπαιξε πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε το φάουλ του δεύτερου.

Εμείς κερδίσαμε ηρεμία και αυτή τη φορά είμαι αποφασισμένος να την διατηρήσω μέσα μου, οτιδήποτε και να συμβαίνει τριγύρω. Το μεγαλύτερο όπλο που μπορούμε να προσφέρουμε στον ΠΑΟΚ είναι η ψυχραιμία και επειδή τελευταία την έχασα σε αρκετά πράγματα – γενικά στη ζωή μου – και είμαι υποχρεωμένος να μου υποσχεθώ πως θα θυμίσω τον παλιό καλό Κόλκα. `Αυτόν που έλεγε την άποψή του χωρίς να επηρεάζεται από τα όσα γίνονται τριγύρω του.

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags