Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα μαχαίρια Νεϊμάρ και Έμερι
| 2017-10-22 11:39:00

Στα μαχαίρια Νεϊμάρ και Έμερι

Sportdog Team
Στα μαχαίρια Νεϊμάρ και Έμερι

Αναστάτωση στην Παρί με τους δυο άνδρες.

Οι παίκτες της Παρί που αγωνίστηκαν στο 0-4 επί της Άντερλεχτ πραγματοποίησαν χαλαρή προπόνηση και αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με μπάλα.

Μετά το τέλος της αποφόρτισης, ο Νεϊμάρ ζήτησε από τον προπονητή των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι να συνεχίσει την προπόνηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Champions League.

Ο Έμερι αρνήθηκε κάτι τέτοιο στον Νεϊμάρ, ο οποίος, σύμφωνα με την Equipe, νευρίασε και κλώτσησε με πολύ δύναμη την μπάλα πάνω σε ένα τοίχο.

Το περιστατικό ξάφνιασε τους αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ των οποίων ήταν και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Αντέρο Ενρίκε, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.

Στην προπόνηση της Παρί το «παρών» έδωσε και ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος είδε επίσης το περιστατικό, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα και έμεινε ξαφνιασμένος από τα πρωτοφανή νεύρα του Νεϊμάρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε ακριβώς μετά από τις δηλώσεις του Έμερι, ο οποίος παραδέχθηκε πως περίμενε ακόμα περισσότερα από τον Νεϊμάρ μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των πρώτων του μηνών στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags