Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή αποκάλυψη Οφόε για τη μεταγραφή του!
| 2017-10-22 15:11:00

Φοβερή αποκάλυψη Οφόε για τη μεταγραφή του!

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη Οφόε για τη μεταγραφή του!

Ο Βέλγος μίλησε για το πώς ήρθε στον Ολυμπιακό.

Ο Οτζίτζα-Οφόε μιλώντας στην πολωνική ιστοσελίδα sport.pl αποκάλυψε πως οι Ρώσοι έφτιαξαν την ιστορία με το γόνατό του και δεν προχώρησε η μεταγραφή του στην Κράσνονταρ, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Έχει πολύ ήλιο, οι άνθρωποι είναι φιλικοί, ωραίο φαγητό, ωραία ομάδα. Η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη με αυτό το μέρος. Όπως κι εγώ επίσης», άρχισε τις δηλώσεις του ο Οφόε, για να συνεχίσει σχετικά με τη μεταγραφή του στην Κράσνονταρ, που δεν έγινε ποτέ.

«Είχα πάει εγώ, ο ατζέντης μου και ο πατέρας μου. Ξαφνικά αποδείχτηκε πως τα ποσά ήταν διαφορετικά από εκείνα που είχαν συμφωνηθεί, όπως επίσης και οι όροι του συμβολαίου. Εκείνη τη νύχτα υπήρξαν πολλές διαφωνίες. Εν τέλει, οι Ρώσοι έφτιαξαν μια ιστορία με το γόνατό μου και είπαν πως κάτι συνέβαινε με αυτό. Άρα, μαζέψαμε τα πράγματά μας και γυρίσαμε πίσω στην Πολωνία. Αμέσως επικοινώνησα με τον Ολυμπιακό. Είναι μεγαλύτερη ομάδα, παίζει στο Champions League, ενώ εκεί ήταν και ο Μπέσνικ Χάσι».

Καταλήγοντας ο Οφόε, σημείωσε. «Η επιτυχία δεν έρχεται τυχαία. Είναι σκληρή δουλειά, συνέπεια, επιστήμη, αφοσίωση και πάνω από όλα, αγάπη για αυτό που κάνεις ή μαθαίνεις να κάνεις. Πήρα την πιο σωστή απόφαση. Καταλαβαίνετε γιατί αποφάσισα να αλλάξω ομάδα; Τη Βαρσοβία, όμως, ακόμα τη θυμάμαι. Ειδικότερα τους οπαδούς. Παίζουμε ένα μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη. Θα είναι... Λέγκια εναντίον Λέγκια, γιατί στον ΠΑΟΚ παίζει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Θα δούμε αν οι Έλληνες δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θυμάμαι από την Πολωνία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags