Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα στην ΑΕΚ με Χιμένεθ
| 2017-10-26 11:15:00

Απίστευτα πράγματα με Χιμένεθ - Πώς τη... γλίτωσε και καυτό παρασκήνιο από αποδυτήρια

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα με Χιμένεθ - Πώς τη... γλίτωσε και καυτό παρασκήνιο από αποδυτήρια

Τι συμβαίνει με δημοσιογράφους, κόσμο και παίκτες.

Η ήττα από τον Ατρόμητο έφερε νέους μπελάδες στην ΑΕΚ και μόλις λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη επιτυχία με την ισοπαλία στο Μιλάνο, ξεκίνησαν ξανά οι «μουρμούρες» από δημοσιογράφους και κόσμο σχετικά με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός, πάντως, στάθηκε τυχερός αυτή τη φορά, καθώς η 48ώρη απεργία στα ΜΜΕ τον «γλίτωσε» από τη σκληρή κριτική, ενώ η... επιστροφή των δημοσιογράφων συνδιάζεται σήμερα με την επιστροφή της ΑΕΚ στη δράση για το Κύπελλο, οπότε με ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, μπορούν οι Κιτρινόμαυροι να ανατρέψουν κάπως το κλίμα.

Άλλωστε, ρίχνοντας κανείς μία ματιά στα social media και στα σχόλια των οπαδών της ΑΕΚ στα αθλητικά σάιτ, διαπιστώνει πως ο κόσμος είναι μοιρασμένος σχετικά με τον Χιμένεθ, καθώς οι περισσότεροι, για την ώρα τουλάχιστον, του αναγνωρίζουν την ορθότητα των όσων... τολμάει να πει δημόσια.

Ανάλογο είναι και το κλίμα όμως και εντός των αποδυτηρίων της ΑΕΚ, όπου ο Ισπανός κόουτς δεν τα έχει κερδίσει μέχρι τώρα, ωστόσο δεν είναι και στα… μαχαίρια με τους παίκτες του. Υπάρχουν, πάντως, πολλοί που προβληματίζονται κυρίως από τις έντονες αντιδράσεις του, που είναι εμφανείς εντός κι εκτός ομάδας.

Άλλωστε, πρέπει να θυμίσουμε πως ούτε στην πρώτη του θητεία, σε πολύ πιο άσχημες συνθήκες, με πολύ δυσκολότερα αποδυτήρια και τεράστιο «πόλεμο» από τα media, τα αποδυτήρια δεν τα έχασε, παρά τα όσα λέγονταν και γράφονταν. Μόνο τυχαίο δεν ήταν πως η... μισή ομάδα είχε πάει στο αεροδρόμιο να τον αποχαιρετίσει φεύγοντας, ενώ οι περισσότεροι τον είχαν πάρει και τηλέφωνο μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο.

Ο Χιμένεθ, λοιπόν, ούτε και τώρα φαίνεται να έχει απέναντί του τους παίκτες, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός στα αποδυτήρια, γεγονός που δείχνει και το πόσο μπερδεμένος είναι ο ίδιος, αφού αυτό βγάζει στους παίκτες του… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags