Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η λύση για τον Παναθηναϊκό - Οι ειδικοί μιλούν στην κάμερα του Sportdog!
| 2017-10-27 17:34:00

Αυτή είναι η λύση για τον Παναθηναϊκό - Οι ειδικοί μιλούν στην κάμερα του Sportdog!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτή είναι η λύση για τον Παναθηναϊκό - Οι ειδικοί μιλούν στην κάμερα του Sportdog!

Ανοίγουμε το φάκελο "Παναθηναϊκός" και ο λόγος σε όσους ξέρουν.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό το Σάββατο, στη Λεωφόρο, για την 9η αγωνιστική της Super League. Το ντέρμπι των «αιωνίων» μπορεί πάντα να έχει τη δική του αίγλη, το «τριφύλλι» όμως βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι η ομάδα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας της.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ασφυκτιεί οικονομικά, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις προσφυγές ποδοσφαιριστών και τις καθυστερήσεις πληρωμών. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο κ και το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο μετά την αποχώρηση του μέχρι στιγμής μοναδικού εγγυητή, Γιάννη Αλαφούζου.

Τα προβλήματα είναι τόσο οικονομικής όσο και διοικητικής φύσεως. Γι'αυτό έχουν αρχίσει να επηρεάζουν αγωνιστικά το αγωνιστικό τμήμα, το οποίο έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, παρότι διαθέτει αξιόμαχο υλικό,

Το sportdog.gr προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση ενός εκ των ιστορικότερων συλλόγων της Ελλάδας, ο οποίος έχει τιμήσει τη χώρα με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του παρελθόντος, έδωσε βήμα σε δύο ρεπόρτερ.

Διονύσης Δεσύλλας και Γιώργος Σακελλαρίου μιλούν στην κάμερα του sportdog.gr για την κατάσταση του Παναθηναϊκού απαντώντας σε καίρια ερωτήματα.

  • Γιατί έγιναν μεταγραφές το καλοκαίρι ενώ η ομάδα όδευε στα βράχια; 
  • Πόσα χρήματα απαιτούνται για να βγάλει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός;
  • Πως έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο;
  • Ποιο μερίδιο ευθύνης φέρουν όσοι προηγήθηκαν του Αλαφούζου;
  • Τι παίζει με τα χρέη για τα οποία υπάρχει διχογνωμία μεταξύ ΠΑΕ και Δημήτρη Γιαννακόπουλου;

Στην κάμερα του sportdog.gr, μιλάει και ο Κώστας Κετσετζόγλου, αφού στο οριακό σημείο που βρίσκεται σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε βρεθεί, πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ. Ο γνωστός Ενωσίτης δημοσιογράφος παρουσιάζει τις ομοιότητες και τις διαφορές που παρουσιάζει το «τριφύλλι» με τον «Δικέφαλο» και προτείνει τη δική του λύση για να αποφύγουν οι «πράσινοι» την καταστροφή.

Στο τέλος οι «υπηρέτες» του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού δίνουν τη δική τους εκτίμηση για την έκβαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags