Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Γρηγορίου για Ολυμπιακό και ΑΕΚ!
| 2017-10-27 21:45:00

Ατάκα Γρηγορίου για Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ατάκα Γρηγορίου για Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και δεν φοβάται σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την εικόνα της ομάδας με Ολυμπιακό, Αστέρα και Άρη: «Με τον Ολυμπιακό ενώ προηγηθήκαμε, δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ από στατική φάση. Κάπου εκεί χάσαμε την συγκέντρωσή μας και είχαμε προβλήματα και κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Τότε στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το 2-3 σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε και όχι να φοβηθούμε μην φάμε και άλλο γκολ. Το ίδιο έγινε και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης».

Για τη νίκη στην Τρίπολη: «Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαμε και ατυχία. Υπήρξε, όμως και στεναχώρια, κόντρα στην Λαμία είχαμε πολύ καλή εικόνα και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Και με τον Ολυμπιακό στεναχωρηθήκαμε για τον τρόπο που χάσαμε. Έτσι ήταν πολύ σημαντική η νίκη στην Τρίπολη».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θέλω να τονίσω ότι εμείς είμαστε αναγκασμένοι να δημιουργήσουμε βάθος. Δεν έχουμε την πολυτέλεια των τεράστιων μεταγραφών. Εκτός από τα παιδιά που ξεκινάνε ως βασικοί, έπρεπε να παίξουν κόντρα στον Άρη και παιδιά που έρχονται από πίσω, ανεξαρτήτου ηλικίας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά τα παιδιά που έπαιξαν κόντρα στον Άρη. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος».

Για το κομμάτι της τακτικής και την επιθετική φιλοσοφία του: «Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Πανιώνιος ήταν αναγκασμένος να παίρνει αποτελέσματα, χωρίς να έχει τα ηνία σε έναν αγώνα. Ήταν διαφορετικές χρονιές από την φετινή. Ήταν επιτυχημένες σαφώς, αλλά το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Όλες οι ομάδες κόντρα στον Πανιώνιο θα ήθελαν φέτος να πάρουν έστω και έναν βαθμό απέναντι μας. Επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα και επειδή βγήκαμε 5οι τις δύο τελευταίες χρονιές, έπρεπε φέτος να είμαστε πιο επιθετικοί, να πιέζουμε και να μην περιμένουμε τον αντίπαλο. Είναι δύσκολο βέβαια, γιατί έτσι αλλάζουν όλα στην τακτική μίας ομάδας. Είναι δύσκολο να αλλάξεις την ροή των πραγμάτων».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είχαμε να διαχειριστούμε τρία παιχνίδια, τον Αστέρα, τον Άρη και τώρα την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έρχεται από μία ήττα στο πρωτάθλημα. Εμείς κοιτάμε όμως την δική μας ομάδα. Μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς στο γήπεδο. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε καλοί, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης; «Έχουμε να δούμε αρκετά ακόμα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, όλοι έχουν κίνητρο. Έχουμε την πιο νεαρή επιθετική γραμμή. Βέβαια, θέλουμε να παίρνουμε νίκες και να μην έχουμε παθητικό ρόλο σε κομμάτια των αγώνων. Θέλουμε να γίνουμε πιο ευέλικτοι».

Για το τι περιμένει από την ΑΕΚ και το πλάνο του Πανιωνίου: «Θα το δούμε καλύτερα την Κυριακή, για να έχουμε ενδιαφέρον όλοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags