Facebook Pixel Sportdog.gr | Κραυγή αγωνίας από Αντωνιάδη για Ολυμπιακό: «Όποιος το έχει στο μυαλό του, να το ξεχάσει»!
| 2017-10-28 10:05:00

Κραυγή αγωνίας από Αντωνιάδη για Ολυμπιακό: «Όποιος το έχει στο μυαλό του, να το ξεχάσει»!

του Γιώργου Κτενά
Κραυγή αγωνίας από Αντωνιάδη για Ολυμπιακό: «Όποιος το έχει στο μυαλό του, να το ξεχάσει»!

Έκκληση του παλαίμαχου άσου στους οπαδούς μέσω του sportdog.gr.
 

Την άποψη ότι θα είναι καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό, 20 φορές χειρότερο από πιθανή ήττα, αν υπάρξουν επεισόδια σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, εξέφρασε μέσω του sportdog.gr ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο παλαίμαχος άσος, που το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί ξανά με έντονο τρόπο στο προσκήνιο, λόγω της πρωτοβουλία στην οποία τέθηκε επικεφαλής για τη διάσωση του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια τόσο στον Μαρίνο Ουζουνίδη όσο και στον Τάκη Λεμονή.

Παράλληλα, μίλησε για την ψυχή που χρειάζεται να έχουν οι ποδοσφαιριστές προκειμένου να κερδίσουν το ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική.  

«Είναι κομβικό παιχνίδι, πάντα τέτοια παιχνίδια είναι κομβικής σημασίας, ανεξάρτητα από τη βαθμολογία που έχουν οι δύο αυτές ομάδες. Δεν σημαίνει ότι όποια ομάδα βρίσκεται μπροστά στη βαθμολογία θα κερδίσει και το ντέρμπι. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντική η νίκη, θα είναι μεγάλη υπόθεση αν κερδίσει. Πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μεταμορφώνονται στη Λεωφόρο. Εκτός έδρας είναι άλλοι παίκτες. Στο παιχνίδι του Σαββάτου έχει την ευκαιρία να δείξει ότι είναι εδώ ως ομάδα και να φτιάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, των οπαδών κ.λπ.», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Αντωνιάδη στο spordog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα πρόσωπο που θα στελεχώσουν τις 11άδες των δύο ομάδων:

«Αυτά τα παιχνίδια στηρίζονται στην ψυχή, όχι στα πρόσωπα. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και να δείξουν ότι θέλουν τη νίκη. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές από την άποψη της ποιότητας, αυτη την περίοδο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει μπαρουτοκαπνιστεί πια, είναι καιρός τώρα που τραβάει το κάρο και είναι ο πλέον αρμόδιος για να αποφασίσει ποιους θα βάλει στην 11άδα για να πάρουμε τη νίκη».

Πώς περιμένετε τη μάχη των πάγκων, ανάμεσα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Τάκη Λεμονή;

«Δε νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές στην αξία τους. Είναι νέα παιδιά και οι δύο, που έχουν φορέσει ως ποδοσφαιριστές με αξιώσεις και επιτυχία τις φανέλες των ομάδων που προπονούν σήμερα. Θεωρώ ότι και οι δύο είναι από τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τους Έλληνες προπονητές».

Σε περίπτωση ήττας φοβάστε ότι μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού;

«Όποιος έχει στο μυαλό του αυτό που ανέφερες, να το ξεχάσει! Δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Εμείς ευελπιστούμε ότι δεν θα χάσουμε, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ σημαντικό να μην γίνουν επεισόδια. Θα έρθει η καταστροφή, το πρόβλημα θα είναι 20 φορές μεγαλύτερο αν γίνουν επεισόδια. Από τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, ήδη ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει σε πρόστιμα 3,1 εκατ. ευρώ. Εμείς προφανώς θέλουμε τη νίκη, άντε, κομμάτια να γίνει, μπορεί να έρθει και ισοπαλία. Αλλά όταν παίζεις έναν αγώνα γνωρίζεις ότι τρία είναι τα πιθανά αποτελέσματα και κάποιο από αυτά τα τρία θα έρθει. Αν τελικά προκύψει το χειρότερο, πρέπει να το αποδεχτούμε κανονικά».

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε για το ντέρμπι;

«Να γίνει ένα καλό παιχνίδι θέλω να ευχηθώ και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Αυτό θέλουμε όλοι. Αλλά κάνω ιδιαίτερη έκκληση μέσω του sportdog προς τους οπαδούς, να μην κάνουν ζημιά στην ομάδα σε περίπτωση ήττας. Να κερδίσουμε το παιχνίδι με αυτοσυγκέντρωση και αυταπάρνηση, γιατί το θέλουμε περισσότερο από τους άλλους. Όπως ο Ολυμπιακός το ήθελε περισσότερο από τον ΠΑΟΚ και το πήρε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags