Facebook Pixel Sportdog.gr | Από τον... Πουρλιοτόπουλο στον Γιαννιώτη!
| 2017-10-30 10:38:00

Από τον... Πουρλιοτόπουλο στον Γιαννιώτη!

Sportdog Team
Από τον... Πουρλιοτόπουλο στον Γιαννιώτη!

Ρεκόρ 20ετίας έσπασε ο γκολκίπερ του Ατρομήτου!

Ο νεαρός τερματοφύλακας αποκτήθηκε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού από τον Ολυμπιακό (τυπικά ως ελεύθερος), κάνοντας ντεμπούτο την 3η αγωνιστική, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0). 

Εκτοτε μέτρησε επτά συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια του "αστεριού", όλες στο πρωτάθλημα και σε κανένα παιχνίδι ο Ατρόμητος δεν δέχτηκε γκολ, παρότι αντιμετώπισε εκτός έδρας Ολυμπιακό κι ΑΕΚ.

Μετά δε και το 0-2 στην Ξάνθη, ο Γιαννιώτης ξεπέρασε την επίδοση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου στον Ιωνικό της σεζόν 1997-98. Κι εκείνος είχε κρατήσει το μηδέν στα επτά πρώτα παιχνίδια του με τους Νικαιώτες, αλλά στο πρώτο, κόντρα στον Απόλλωνα (2-0), είχε μπει αλλαγή στο 17' αντί του τραυματία Γιώργου Γιουρεστία. Συνολικά έφτασε τα 617 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ ο Γιαννιώτης έχει ήδη ξεπεράσει τα 630. 

Παρ' όλα αυτά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου απέχει πολύ ακόμα από το απόλυτο ρεκόρ απαραβίαστης εστίας που κατέχει από το 1964-65 ο Τάκης Οικονομόπουλος με τον Παναθηναϊκό (1088 λεπτά), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν βρίσκεται -ακόμα- καν στην πρώτη δεκάδα της σχετικής λίστας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags