Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φουντώνουν» τα σενάρια για τον αντι-Μάνταλο – Ισχύει το όνομα που κυκλοφορεί;
| 2017-11-01 19:12:00

«Φουντώνουν» τα σενάρια για τον αντι-Μάνταλο – Ισχύει το όνομα που κυκλοφορεί;

Sportdog Team
«Φουντώνουν» τα σενάρια για τον αντι-Μάνταλο – Ισχύει το όνομα που κυκλοφορεί;

Αυτά είναι τα δεδομένα για τις μεταγραφικές σκέψεις του Δικεφάλου.

Ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου βάζει σε μεγάλους προβληματισμούς την ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο, ότι από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο αρχηγός της η ανησυχία ήταν μεγάλη, αφού κανείς από το υπάρχον έμψυχο υλικό δεν έχει δείξει, μέχρι στιγμής, ότι μπορεί να αναλάβει ηγετικά καθήκοντα και να αναλάβει οργανωτικό ρόλο στο παιχνίδι της Ένωσης.

Άπαντες περιμένουν από τον Μπακασέτα να δικαιώσει τον άνθρωπο που επέμενε για τη μεταγραφή του, ενώ υπό προϋποθέσες στη θέση του «Πετράν» μπορεί να αγωνιστεί και ο Χριστοδουλόπουλος. Όσον αφορά το χαρτί... Παναγιώτης Κονέ, ακόμα δεν τον έχουμε δει αγωνιζόμενο, για να δούμε σε ποια κατάσταση είναι. Οπότε θα ήταν αρκετά ριψοκίνδυνο για την ΑΕΚ να εναποθέσει στον «Ιταλό» αυτό το βάρος.

Δεν λείπουν όμως και τα μεταγραφικά σενάρια για ενίσχυση στη θέση τον Ιανούαριο. Ένα από αυτό θέτει τον Σοτζάει Μασούντ ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της ΑΕΚ για την αναπλήρωση του κενού που θα αφήσει τους επόμενους 6 μήνες o ηγέτης της. Είναι δεδομένο, ότι στην Ένωση εκτιμούν πολύ τον Ιρανό. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, άρτια τεχνική κατάρτιση και γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξέρει μπάλα και του το αναγνωρίζουν όλοι στα Σπάτα.

Το σενάριο όμως αυτή την ώρα, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, αφού ο παίκτης δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Δικέφαλο. Συν τοις άλλοις, είναι εξαιρετικά δύσκολη η απόκτησή του, λόγω της ηλικίας του Μασούντ αλλά και των όχι τόσο καλών σχέσεων με τον Πανιώνιο και ίσως η ΑΕΚ να μην ήθελε να μπερδευτεί με τους «κυανέρυθρους». Όπως σας έχει ενημερώσει άλλωστε το sportdog.gr σε σχετικό ρεπορτάζ, ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί περισσότερο την ενίσχυση στην αριστερή πτέρυγα, παρά την απόκτηση δεκαριού.

Αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι το αίτημα του Ισπανού τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όχι η προσθήκη ενός... αντι-Μάνταλου. Μέχρι τον Ιανουάριο όμως, οι ανάγκες της ομάδας μπορεί να έχουν διαφοροποιηθεί, άρα και τα σχέδια ενίσχυσης. Οπότε, δεν αποκλείεται τίποτα, ακόμα και στο θέμα Μασούντ.

Θυμηθείτε και το καλοκαίρι πως κύλησε το θέμα Αραούχο που ανατρεπόταν κάθε εβδομάδα και στο τέλος η ΑΕΚ απέκτησε τον Αργεντινό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags