Facebook Pixel Η Μπενφίκα αποφασίζει για το μέλλον του Βλαχοδήμου - Καμία ενημέρωση στον Παναθηναϊκό
| 2017-11-02 09:45:00

Δεν μπορεί να αποτρέψει το... μοιραίο ο ΠΑΟ, με δεμένα τα χέρια παρακολουθεί τις εξελίξεις

Sportdog Team
Δεν μπορεί να αποτρέψει το... μοιραίο ο ΠΑΟ, με δεμένα τα χέρια παρακολουθεί τις εξελίξεις

Οι «εξυπηρετήσεις» τελείωσαν για τους Πράσινους.

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός είναι ό,τι χειρότερο να αρχίσει να χάνει και βασικά στελέχη της 11άδας, μια εξέλιξη που ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε θέλει ούτε να φαντάζεται, ειδικά τώρα που η ομάδα του δείχνει αγωνιστική ανάκαμψη.

Πάντως, οι απώλειες από το ρόστερ δείχνουν, σε αυτή τη φάση, αναπόφευκτες, μιας και ο σύλλογος έχει άμεση ανάγκη από χρήματα, με το πρώτο φαβορί προς αποχώρηση να είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει υπογράψει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα, ακόμα και από τον προσεχή Γενάρη.

Σημερινό ρεπορτάζ, όμως, αναφέρει ότι υπάρχει ανατροπή δεδομένων στην πορτογαλική ομάδα και πώς η μετακίνηση του Έλληνα πορτιέρο θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι οι Πράσινοι θα έχουν στη διάθεσή τους τον παίκτη ως το τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρουν, ωστόσο, οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο παίκτης μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση από την Μπενφίκα, η οποία του είχε διαμηνύσει, όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του, πως το πιο πιθανό είναι να τον εντάξει στο ρόστερ της τον Γενάρη.

Βέβαια, δεν αποκλείεται όντως να έχουν αλλάξει τα πλάνα της πορτογαλικής ομάδας, αν και έως τώρα δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση ούτε προς τον παίκτη, ούτε προς τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, πάντως, και μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση, η πραγματικότητα είναι ότι οι Πράσινοι δεν έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν την κατάσταση. Αν, δηλαδή, η Μπενφίκα αποφασίσει να αποκτήσει τον παίκτη από τον Γενάρη, το Τριφύλλι δεν μπορεί να βάλει εμπόδια, μιας και ο διεθνής γκολκίπερ ανήκει στους Αετούς κι αυτοί είναι που αποφασίζουν για το μέλλον του.

Εξάλλου, η πορτογαλική ομάδα πρόσφερε ήδη μια μια μεγάλη «εξυπηρέτηση» στον Παναθηναϊκό, καθώς έκλεισε το deal με τον παίκτη νωρίς, δίνοντας άμεσα τα χρήματα στους Πράσινους. Πολύ δύσκολα, λοιπόν, θα κάνει κι άλλη... χάρη στην ελληνική ομάδα, αν και εφόσον ο προπονητής Ρουί Βιτόρια αποφασίσει να συμπεριλάβει πιο γρήγορα στα πλάνα του τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags