Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Πανταζή για ΠΑΟΚ, Σαββίδη και ΑΕΚ
| 2017-11-03 22:07:00

Φοβερές ατάκες Πανταζή για ΠΑΟΚ, Σαββίδη και ΑΕΚ

Φοβερές ατάκες Πανταζή για ΠΑΟΚ, Σαββίδη και ΑΕΚ

Ποδοσφαιρική ανάλυση από τον γνωστό τραγουδιστή.

Ο Λευτέρης Πανταζής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Σταύρου Κόλκα και του Γιάννη Γιαννούλη και μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή "Dueto" στον "Libero fm 107,4":

Αρχικά είπε: "Στο Ποσειδώνιο θα είμαστε, έχω ακόμα την ακαδημία ποδοσφαίρου, όμως ενεργά σαν παράγοντας τα παράτησα. Παρακολουθώ ως φίλαθλος. Ολες οι ομάδες έχουν απώλειες, ήταν ζητούμενο να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ του φίλου μου του Ιβάν Σαββίδη, πάει καλά. Εμένα μ' αρέσει που χάνει ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ από τον Ατρόμητο. Λες πως πλέον κάτι γίνεται".

Για τον Ιβάν Σαββίδη, είπε: "Τον Ιβάν τον ξέρω από μία πενταετία πριν πάρει τον ΠΑΟΚ, γνωριστήκαμε σε ένα θέατρο σε μία γιορτή που είχε γίνει. Από 'κει η σχέση μας εξελίχθηκε σε φιλία. Τον θαυμάζω και τον σέβομαι. Βοηθάει πολύ κόσμο χωρίς να το λέει, ήμουν και στο γάμο του γιου του, ήταν τιμή να με καλέσει να διασκεδάσω τον κόσμο".

 

Στη συνέχεια, είπε: "Η κρίση χτυπάει όλα τα επαγγέλματα και κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίας, την διασκέδαση. Χθες είδα το ΟΑΚΑ, είχε 50.000, εγώ το χάρηκα, είχαμε καιρό να δούμε γεμάτο γήπεδο". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags