Facebook Pixel Τεράστιο ρίσκο Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ με Πρίγιοβιτς και Μακ
| 2017-11-04 11:35:00

Τεράστιο ρίσκο Λουτσέσκου με ΑΕΚ - Βάζει σε θέση-έκπληξη τον πιο ντεφορμέ παίκτη του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τεράστιο ρίσκο Λουτσέσκου με ΑΕΚ - Βάζει σε θέση-έκπληξη τον πιο ντεφορμέ παίκτη του ΠΑΟΚ!

Και αφήνει στον πάγκο τον πιο αγαπημένο άσο του κόσμου.

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει πετύχει 7 γκολ σε 14 αγώνες, τα 5 από αυτά στη Super League της οποίας είναι πρώτος σκόρερ.

Κανένα από τα 7 γκολ, πάντως, δεν έχει επιτευχθεί σε εκτός έδρας παιχνίδι και αυτό είναι ένα πρόβλημα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να το λύσει εδώ και καιρό, χωρίς όμως επιτυχία.

Μέχρι στιγμής, ο Σέρβος επιθετικός έχει αγωνιστεί βασικός και στα 9 παιχνίδια πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου ωστόσο σκέφτεται να τον αφήσει για πρώτη φορά αύριο στον πάγκο κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να βάλει στη θέση του τον Ρόμπερτ Μακ, ποντάροντας στην ταχύτητα του Σλοβάκου σε συνδυασμό με την κούραση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ από το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μίλαν.

Εάν συμβεί αυτό, η θέση του σέντερ φορ δεν θα είναι άγνωστη στον Σλοβάκο, μιας και αγωνίστηκε ως κεντρικός επιθετικός σε 22 παιχνίδια της σεζόν 2015-16, πετυχαίνοντας 11 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο ο Ρόμπερτ Μακ θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ντέρμπι και κατά πόσο θα βρει τον δρόμο για τα δίχτυα του Γιάννη Ανέστη, λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία δείχνει να βρίσκεται από το ξεκίνημα της χρονιάς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags