Facebook Pixel Sportdog.gr | Σύνθημα νίκης από Βιεϊρίνια!
| 2017-11-05 08:08:00

Σύνθημα νίκης από Βιεϊρίνια!

Sportdog Team
Σύνθημα νίκης από Βιεϊρίνια!

Το πιστεύει ο Πορτογάλος!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, για να κάνουν οι «ασπρόμαυροι» ένα σημαντικό βήμα στη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βιεϊρίνια στην εφημερίδα «Real News»:

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί καλά, για να είμαστε έτοιμοι. Μας περιμένει ένα ντέρμπι, όπως ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, σκοπό μας, όμως, είναι να πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι αλήθεια ότι στα παιχνίδι μακριά από την έδρα μας δείχνουμε, μέχρι τώρα, ένα διαφορετικό πρόσωπο. Αυτό είναι ως έναν βαθμό λογικό.

Η Τούμπα, έστω και χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίας, είναι το σπίτι μας, το γήπεδό μας. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε, έστω και σε μικρότερο διάστημα του αγώνα, το ίδιο καλά όπως αποδίδουμε εντός έδρας. Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και μακριά από την Τούμπα και εύχομαι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να πάρουμε το τρίποντο.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη, γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags