Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει με τις επιλογές Λουτσέσκου - Τι "τρέχει" με Βιεϊρίνια!
| 2017-11-05 13:54:00

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει με τις επιλογές Λουτσέσκου - Τι "τρέχει" με Βιεϊρίνια!

Sportdog Team
Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει με τις επιλογές Λουτσέσκου - Τι "τρέχει" με Βιεϊρίνια!

Τρελό κι απίθανο "θέμα" για τον Ρουμάνο τεχνικό

Αποφασισμένοι να κατακτήσουν σήμερα το πρώτο φετινό «διπλό» τους και να βρεθούν μόνοι στην κορυφή της Super League, παρουσιάζονται με δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η… πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική για τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά και σίγουρα εάν κερδίσουν σήμερα θα είναι… πρωτόγνωρο για τους 17 από τους 18 ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ 

To Sportdog.gr έκατσε και… ξεσκόνισε τα βιογραφικά των «εκλεκτών» του Λουτσέσκου και διαπίστωσε πως μόνο ένας από αυτούς μπορεί να λέει πως έχει κερδίσει ντέρμπι στην Αθήνα κόντρα σε έναν από τους τρεις «μεγάλους».

Οι Ροντρίγκο Ρέι, Ομάρ Ελ Καντουρί και Κάρλος Ζαμπράνο έχουν την μικρότερη εμπειρία από ντέρμπι στο λεκανοπέδιο, αλλά αυτή είναι δυσάρεστη αφού αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ως τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ηττηθεί εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό με 4-0 και από τον Ολυμπιακό με 5-0, ενώ έκατσε κάτω από τα δοκάρια των Ηπειρωτών στο ισόπαλο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1-1). Ως τερματοφύλακας του Πανθρακικού, αγωνίστηκε στην ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-1.

Ο Μάριν Λέοβατς πάλι έχει αγωνιστεί στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό με σκορ 2-2 αλλά και στην ήττα με 1-0 για το πρωτάθλημα, στην περσινή ήττα με 2-0 στο Κύπελλο, στην ισοπαλία 1-1 για τα προπέρσινα πλέι οφ και στο… περιπετειώδης περσινό παιχνίδι που διακόπηκε λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των «πράσινων». Στα χαρτιά βέβαια ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0, αλλά ο Κροάτης όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά που αγωνίστηκαν σε εκείνο το ματς, σίγουρα δεν μπορούν να πουν πως κέρδισαν τον Παναθηναϊκό. Με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Λέοβατς μετράει δύο ήττες (3-0, 1-0) και μία ισοπαλία σε αγώνα πλέι οφ (0-0), ενώ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό δύο ήττες (2-1 πέρσι και 1-0 φέτος).

Ο Λέο Μάτος έχει αγωνιστεί σε δύο εκτός έδρας ήττες του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό (1-0, 2-0), σε άλλες δύο από την ΑΕΚ (3-0, 1-0) και σε άλλες δύο από τον Ολυμπιακό (2-1, 1-0). Σύνολο; Έξι ήττες σε έξι ματς!

Ο Άνχελ Κρέσπο έχει επίσης δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό (1-0, 2-0), δύο ήττες από την ΑΕΚ (3-0, 1-0) και μία από τον Ολυμπιακό (2-1), με τα πράγματα να μην είναι… καλύτερα για τον Φερνάντο Βαρέλα που έχει να θυμάται δύο ήττες από τον Ολυμπιακό (2-1, 1-0), δύο από τον Παναθηναϊκό (1-0, 2-0) και δύο από την ΑΕΚ (3-0, 1-0). Έξι ήττες σε έξι ματς και για τον Αφρικανό…

Πέντε ήττες σε πέντε εκτός έδρας ντέρμπι εάν εξαιρεθεί το περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο που διακόπηκε έχει και ο Εβγέν Σάκχοφ (δύο από Ολυμπιακό με σκορ 2-1 και 1-0, δύο από τον Παναθηναϊκό 1-0 και 2-0 και μία από την ΑΕΚ με σκορ 3-0), κάτι που ισχύει και για τον Χοσέ Κάνιας (δύο από την ΑΕΚ με σκορ 3-0 και 1-0, δύο από τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0 και 2-0 και μία από τον Ολυμπιακό με σκορ 2-1).

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει αγωνιστεί στις εκτός έδρας ήττες από τον Παναθηναϊκό (1-0 και 2-0) και στην ισοπαλία με σκορ 2-2, στις δύο ήττες από την ΑΕΚ με 1-0 (μία για το Πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο) και στην «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΚ, ενώ έχει στην πλάτη του και μία ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-0.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ έχει μέχρι τώρα συμμετοχή σε δύο ήττες (1-0, 2-0) και δύο ισοπαλίες με τον Παναθηναϊκό (2-2, 1-1), τρεις ήττες από την ΑΕΚ (1-0, 3-0, 1-0) και μία «λευκή» ισοπαλία, ενώ έχει αγωνιστεί και στις τρεις τελευταίες ήττες από τον Ολυμπιακό (1-0, 2-1, 1-0).

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει βιώσει δύο ήττες από την ΑΕΚ (3-0, 1-0), μία ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-0) και δύο ήττες από τον Ολυμπιακό (2-1, 1-0), ενώ ο Κάμπος έχει… έξι στα έξι αφού αγωνίστηκε σε δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό (1-0, 2-0), σε δύο από τον Ολυμπιακό (2-1, 1-0) και σε δύο από την ΑΕΚ (3-0, 1-0).

Ο Ρόμπερτ Μακ έχει στο… βιογραφικό του δύο εκτός έδρας ήττες από τον Ολυμπιακό με σκορ 1-0, μία ήττα και δύο ισοπαλίες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (4-3, 2-2, 1-1) και μία ήττα και μία ισοπαλία με αντίπαλο την ΑΕΚ (1-0, 0-0), ενώ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μόνο ήττες (δύο από ΑΕΚ με σκορ 3-0 και 1-0) και μία από τον Ολυμπιακό (1-0).

Τέλος, ο Ευθύμης Κουλούρης έχει αγωνιστεί σε δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό (1-0 και 2-0) και σε μία από την ΑΕΚ (1-0).

 

Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που θα βρίσκεται σήμερα στο ΟΑΚΑ και ξέρει τι σημαίνει νίκη σε ντέρμπι στην Αττική; Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που ήταν παρών και στις δύο νίκες των Θεσσαλονικέων εις βάρος του Ολυμπιακού τη σεζόν 2009-10 με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος με σκορ 1-0, μία για το πρωτάθλημα και μία για τα πλέι οφ!

 

Στα υπόλοιπα ντέρμπι επί αθηναϊκού εδάφους, ο Πορτογάλος έχει τρεις ήττες (1-0, 1-0, 3-0) και μία ισοπαλία (0-0) κόντρα στην ΑΕΚ, άλλες τρεις ήττες από τον Ολυμπιακό (3-0, 2-1, 1-0) και μία ισοπαλία (1-1) αλλά και πέντε ήττες από τον Παναθηναϊκό (3-0, 2-1, 1-0, 4-1 και 1-0).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags