Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν τους είδαμε και το… μοίρασαν στη μέση στην Κέρκυρα!
| 2017-11-05 19:16:00

Δεν τους είδαμε και το… μοίρασαν στη μέση στην Κέρκυρα!

Sportdog Team
Δεν τους είδαμε και το… μοίρασαν στη μέση στην Κέρκυρα!

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Κέρκυρα και ΑΕΛ, σε ένα ματς που δεν είχε τηλεοπτική μετάδοση.

Κέρκυρα και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στα Επτάνησα και έφτασαν τους 10 βαθμούς η κάθε μια, σε ισάριθμες αγωνιστικές της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33’ με τον Κρίζμαν, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 39’ με τον Γκομές.

Η αναμέτρηση δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά από τη NOVA, καθώς το βαν δεν έφθασε στο νησί του Ιονίου, λόγω της απεργίας των λιμενεργατών σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα.

Η Κέρκυρα ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά πίεσε ψηλά και έψαξε το γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες, απέναντι στην άριστα στημένη αμυντικά ΑΕΛ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην πρώτη τους σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν και το σκορ. Στο 33ο λεπτό χτυπώντας στην κόντρα, ο Κρίζμαν έκανε το 0-1.

Οι πανηγυρισμοί όμως δεν κράτησαν πολύ για την Λάρισα, καθώς μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Γκομές με πέναλτι έγραψε το 1-1, σε μια παράβαση την οποία υπέδειξε ο διαιτητής Ιωάννης Νεοφυτιάδης σε μαρκάρισμα του Νίκου Γκόλια πάνω στον Γιώργο Παμλίδη. Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τους «Φαίακες» να υπερέχουν στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης, φτάνοντας κοντά στο 2-1 με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκομές στο 68', το οποίο πέρασε άουτ, αλλά χωρίς τελικά να τα καταφέρνουν.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με τους δύο αντιπάλους να μένουν ικανοποιημένοι από την ισοπαλία.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και δύο γκολ, ο πορτιέρε της ΑΕΛ, Μλάντεν Μπόζοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς κατέβασε ρολά και χάρισε μία ακόμα ισοπαλία στην ομάδα του.

Η ΦΑΣΗ: Το πέναλτι τέσσερα λεπτά μετά το 0-1, έδωσε την ευκαιρία στην Κέρκυρα να απαντήσει άμεσα και να φέρει το ματς στα ίσια. Μόνο έτσι θα δεχόταν γκολ σήμερα η ΑΕΛ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ιωάννης Νεοφυτιάδης, έδειξε την κίτρινη κάρτα σε έντεκα ποδοσφαιριστές συνολικά. Οκτώ των φιλοξενούμενων, τρεις των γηπεδούχων. Σωστή η απόφασή του για το πέναλτι.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Οι δύο ομάδες βλέποντας πως το παιχνίδι δεν τους… βγαίνει, αποφάσισαν να μείνουν στην ισοπαλία και να μην κινδυνέψουν με ήττα. Πήραν από έναν βαθμό και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτή τη στιγμή μετράνε οι βαθμοί κ όχι το θέαμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κέρκυρα (Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Σιόντης (31' Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Σπίνουλας, Ζορμπάς (68' Βάργκας), Ιωάννου, Επστάιν (76' Μπάουμαν), Παμλίδης
Λάρισα (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (78' Λαγός), Κρίζμαν, Ναζλίδης (85' Περόνε)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags