Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινητικό μήνυμα του Πίρλο για το μεγάλο «αντίο» του στο ποδόσφαιρο
| 2017-11-06 17:05:00

Συγκινητικό μήνυμα του Πίρλο για το μεγάλο «αντίο» του στο ποδόσφαιρο

Sportdog Team
Συγκινητικό μήνυμα του Πίρλο για το μεγάλο «αντίο» του στο ποδόσφαιρο

Συγκίνησε τους πάντες ο Ιταλός παικταράς.

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στο twitter ο Αντρέα Πίρλο ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της σπουδαίας καριέρας του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Τελευταίο ματς στο MLS. Καθώς η θητεία μου στην ομάδα της Νέας Υόρκης φτάνει στο τέλος της, θα ήθελα να πω λίγα λόγια. Θέλω να ευχαριστώ τους πάντες για την ευγένεια και την υποστήριξη που μου έδειξαν σε αυτή την απίστευτη πόλη. Να ευχαριστήσω τους απίθανους οπαδούς μας, το τεχνικό τιμ και όσους δουλεύουν στα παρασκήνια, όπως και τους συμπαίκτες μου. Όχι, όμως, μόνο η περιπέτειά μου στη Νέα Υόρκη, φτάνει στο τέλος της, αλλά και το ταξίδι μου ως ποδοσφαιριστής.

Για αυτό και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα παιδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη που μου δίνουν πάντα, κάθε ομάδα στην οποία είχα την τιμή να αγωνιστώ, κάθε συμπαίκτη με τον οποίο είχα τη χαρά να παίξω μαζί του και όλους εκείνους που έκαναν την καριέρα μου τόσο φανταστική! Για το τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους σε ολόκληρο τον κόσμο, που πάντα με υποστήριζαν. Θα είστε πάντα στο πλευρό μου και στην καρδιά μου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags