Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση ΑΕΛ σε Ντοντό: Πρώτα τον… βγάζει στη σέντρα και μετά του συμπαραστέκεται!
| 2017-11-06 21:32:00

Απάντηση ΑΕΛ σε Ντοντό: Πρώτα τον… βγάζει στη σέντρα και μετά του συμπαραστέκεται!

Sportdog Team
Απάντηση ΑΕΛ σε Ντοντό: Πρώτα τον… βγάζει στη σέντρα και μετά του συμπαραστέκεται!

Διαβάστε τι λένε οι «βυσσινί» στις καταγγελίες του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Σε διαδικτυακή του συνέντευξη ο Ντοντό έκανε έκκληση στη διοίκηση της ΑΕΛ να του καταβάλλει τα οφειλόμενα του, τονίζοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα! 

O Ντοντό ισχυρίζεται στο gazzetta.gr πως συμφώνησε να αποζημιωθεί με το ποσό των 20.000 ευρώ καθώς το συμβόλαιο είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2018.

Αν και τονίζει πως πληρώθηκε το 50% του ποσού όταν αναχώρησε με προορισμό την πατρίδα του, εντούτοις σημειώνει πως έκτοτε δεν είδε το χρώμα του χρώματος. Βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών ο 30χρονος επιθετικός θα έπρεπε να λάβει δύο ακόμη δόσεις των 5.000 ευρώ κάτι που όμως μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί.

Από την ΑΕΛ πάντως, με επίσημη ανακοίνωση, απάντηση στον 30χρονο φορ και αφού τον κατηγόρησαν μεταξύ άλλων για ξενύχτια, μεθύσια κα πως επέστρεψε από την χώρα του με 10 παραπάνω κιλά, τόνισαν πως θα τον πληρώσουν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαβάσαμε στο ειδησεογραφικό site gazzetta.gr τη δήλωση-συνέντευξη του παλαιού μας ποδοσφαιριστή Dodo.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε συμβόλαιο με τον Dodo για 2 έτη με απολαβές 120.000€ το κάθε έτος και ότι στη μία σεζόν που έπαιξε έκανε 4 παιχνίδια ως βασικός, τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση μιας κρίσιμης σεζόν και αντί να δουλέψει με σοβαρότητα  προκειμένου να επανέλθει άμεσα, επέλεξε να πάει τη Βραζιλία απ' όπου επέστρεψε 10 κιλά βαρύτερος και χωρίς καμία πρόοδο.

Στο διάστημα δε που ήταν στην Ελλάδα υπέπεσε πολλές φορές σε πειθαρχικά παραπτώματα με επεισόδια μέθης, αργοπορίες και απουσίες από τις προπονήσεις και καβγάδες σε νυχτερινά κέντρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει προγραμματίσει τις καταβολές για την εξόφληση του στο άμεσο μέλλον, μας κάνει όμως εντύπωση ο χρόνος που δημοσιοποιείται η συνέντευξη και δηλώνουμε ότι αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια το πρόβλημα επιβίωσης του και την αγωνία του να επανέλθει σε επαγγελματική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags