Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανεπανάληπτος Γκατούζο για Πίρλο: «Ήταν μεγάλος π... γιος, τον έδερνα όπως ο Μπαντ Σπένσερ τον Τέρενς Χιλ»
| 2017-11-07 20:51:00

Ανεπανάληπτος Γκατούζο για Πίρλο: «Ήταν μεγάλος π... γιος, τον έδερνα όπως ο Μπαντ Σπένσερ τον Τέρενς Χιλ»

Sportdog Team
Ανεπανάληπτος Γκατούζο για Πίρλο: «Ήταν μεγάλος π... γιος, τον έδερνα όπως ο Μπαντ Σπένσερ τον Τέρενς Χιλ»

Δεν υπάρχουν αυτά που είπε ο «Ρίνο» για τον maestro!

«Όταν έβλεπα αυτά που έκανε, σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να αλλάξω επάγγελμα, ήταν η πρώτη αφοπλιστική ατάκα του "Ρίνo" μιλώντας στο ιταλικό μέσο "Radio 24", και συνέχισε:

«Ουδείς τον ξέρει καλύτερα από μένα, έχω παίξει μαζί του σε όλες τις εθνικές ομάδες της Ιταλίας. Όταν ήμουν σε δύσκολη θέση του έδινα του πετούσα τη μπάλα, ήμουν σίγουρος όταν είχα εκείνον στο πλευρό μου.

Μιλούσαν μόνο για την κλάση του ως παίκτης αλλά ήταν ένα τέρας, κατάπινε τα χιλιόμετρα, είχε μία τρομερή αθλητική ικανότητα και για αυτό άντεξε μέχρι την ηλικία των 38 ετών. Ήταν ένας παίκτης που έτρεχε πάρα πολύ".

Φυσικά ο νυν τεχνικός της Primavera της Μίλαν δεν στάθηκε μόνο στην παρουσία του "Maestro" εντός γηπέδου αλλά τον "εκθείασε" και για την παρουσία του εκτός των τεσσάρων γραμμών:

«Ήταν πουτ@@@ς γιος... με σεβασμό στη μητέρα του, με πείραζε για μήνες στα αποδυτήρια, ήταν διασκεδαστικός. Του έχω δώσει περισσότερες φάπες από όσες είχε δώσει ο Μπαντ Σπένσερ στον Τέρενς Χιλ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags