Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Άλαν Σίρερ...
| 2017-11-08 13:52:00

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Άλαν Σίρερ...

Sportdog Team
Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Άλαν Σίρερ...

Ο μεγάλος φόβος του παλαίμαχου Άγγλου άσου...

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ο Άλαν Σίρερ εξέφρασε τον φόβο του ότι μπορεί τα γκολ που σημείωσε με κεφαλιά να του προκαλέσουν κάποια στιγμή βλάβη στον εγκέφαλο...

Ο θρύλος της Νιούκαστλ αναφέρεται, φυσικά, σε ένα θέμα, το οποίο έχει γίνει αντικείμενο ερευνών εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, τα δικά του λόγια είναι αυτά που σοκάρουν, καθώς εκφράζουν αυτά που νιώθουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές των γηπέδων. 

«Δεν έχουν γίνει όσες έρευνες θα έπρεπε. Οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν μεριμνήσει όσο θα έπρεπε και έχουν... σπρώξει το πρόβλημα κάτω απ' το χαλάκι για να μη φαίνεται. Δεν είναι σωστό αυτό... Είναι υπέροχο άθλημα το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε όλοι ότι δεν είναι και... θανατηφόρο.

Όσο ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, για κάθε γκολ που σημείωνα με το κεφάλι, έκανα 1.000 κεφαλιές στην προπόνηση. Αυτό ίσως να μου επιφέρει συνέπειες και να έχει ρίσκο για την υγεία μου αργότερα... Όταν έκανα τις εξετάσεις για το ντοκιμαντέρ, ήμουν ιδιαίτερα νευρικός. Έχω κακή μνήμη... Δεν ξέρω αν είναι επειδή δεν ακούω γενικά τις συμβουλές, αλλά έχω πολύ κακή μνήμη...» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 47χρονου σήμερα Σίρερ, ο οποίος σε 18 χρόνια καριέρας στην Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε 260 γκολ, το 1/5 εκ των οποίων με κεφαλιά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags