Facebook Pixel Sportdog.gr | Τζέκο: «Οι Έλληνες προκαλούν. Είμαι με την Κροατία»
| 2017-11-08 16:43:00

Τζέκο: «Οι Έλληνες προκαλούν. Είμαι με την Κροατία»

Sportdog Team
Τζέκο: «Οι Έλληνες προκαλούν. Είμαι με την Κροατία»

Εριστικός και πάλι ο Βόσνιος φορ...

Ο επιθετικός της Ρόμα μιλώντας στον κροατικό Τύπο, ανέφερε πως η Βοσνία είναι ανώτερη της ελληνικής ομάδας χαρακτηρίζοντας τυχερή, αλλά και προκλητική στο γήπεδο την Εθνική. Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει πως θα υποστηρίζει την Κροατία στα προσεχή μπαράζ. 

«Η Κροατία είναι καλύτερη ομάδα, αλλά δεν τολμώ να κάνω προβλέψεις. Η ανωτερότητα πρέπει να αποδεικνύεται και στο γήπεδο. Είναι άλλο να είσαι καλύτερος στα χαρτιά κι άλλο να το δείχνεις υπό πίεση. Εγώ υποστηρίζω την Κροατία, γιατί έχω πολλούς φίλους εκεί. Δεν είναι θέμα εκδίκησης, αλλά ότι είμαστε γείτονες και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε όλα. Τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε», ανέφερε ο φορ της Ρόμα. 

«Έχω αφήσει πίσω μου αυτά τα ματς, αλλά οι πληγές παραμένουν. Και στα δύο ματς με την Ελλάδα δεν ήμασταν χειρότεροι. Απεναντίας, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι και στους δύο αγώνες, αλλά μας έλειψε η τύχη και η συγκέντρωση. Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε, ειδικά στην Αθήνα όπου προηγούμασταν μέχρι τα τελευταία λεπτά, αλλά μετά ισοφαριστήκαμε κι αυτό το γκολ άφησε την Ελλάδα στο κόλπο για τη δεύτερη θέση. Στην Αθήνα κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και μας τιμώρησαν. Στη Ζένιτσα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ήρθαν για το βαθμό και τον πήραν, αν και εμείς προσπαθήσαμε για τη νίκη», πρόσθεσε. 

«Η Ελλάδα παίζει δυνατά και είναι συμπαγής. Αμύνονται μαζικά και γρήγορα βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Παίζουν με υπομονή και ξέρουν πώς να χτίζουν τις επιθέσεις τους. Πρόκειται για σκληρό αντίπαλο. Ξέρω πως η Κροατία έχει πολλούς παίκτες στο όριο και είμαι βέβαιος πως οι Έλληνες θα προσπαθήσουν να τους προκαλέσουν για να πάρουν κίτρινη και να λείψουν από τη ρεβάνς. Πάντα τα ματς με την Ελλάδα είναι τα ίδια. Έχουν ένταση, τσακωμούς στο γήπεδο, πολλές προκλήσεις, αλλά όλα αυτά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags