Facebook Pixel Πούλησε τον Βόλο ο Μπέος!
| 2011-07-30 17:26:00

Πούλησε τον Βόλο ο Μπέος!

Πούλησε τον Βόλο ο Μπέος!

Σε επιφανείς Βολιώτες επιχειρηματίες πούλησε τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος. Σύντομα θα υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση...

Παρελθόν και επίσημα πλέον αποτελεί ο Αχιλλέας Μπέος για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η ΠΑΕ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, περνάει σε χέρια επιφανών Βολιωτών επιχειρηματιών, τα ονόματα των οποιών μέχρι και την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών -ορισμένων και μετά από αυτήν-, θα παραμείνουν άγνωστα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιοι εξ' αυτών βρίσκονται ήδη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Στην πόλη μας, κατά πως αποδεικνύεται, έχουμε πάρει ιδιαίτερα σοβαρά την υπόθεση του υποβιβασμού και κάποιοι εκ των επιχειρηματίων μας, έπειτα από συνεννόηση με τον μέχρι πρότινος ισχυρό άνδρα της ομάδας, Αχιλλέα Μπέο, ανέλαβαν δράση.

Δράση ωστόσο, να υπενθυμίσουμε, έχουν αναλάβει και οι πολιτικοί φορείς της πόλης, οι οποίοι εκπροσωπούμενοι από τους Βουλευτές Μαγνησίας, τον Δήμαρχο Βόλου και ενδεχομένως και εκπρόσωπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την Τρίτη θα συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού.

Στόχος όλων είναι η αναβολή της υπόθεσης, ώστε να πάει πρώτα στην τακτική Δικαιοσύνη και έπειτα η ποινή του υποβιβασμού να εξεταστεί και από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σύμφωνα, επίσης με αποκλειστικές πληροφορίες, σε περίπτωση μη αναβολής της υπόθεσης και επικύρωσης του υποβιβασμού, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα απαντήσει με προσφυγές, ακόμα - ακόμα πηγαίνοντας και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Εν αναμονή λοιπόν και της επίσημης ανακοίνωσης...!!!

Πηγή: e-volos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags