Facebook Pixel Παναθηναϊκός και Μπόκα συναντήθηκαν για την υπόθεση Τσάβες
| 2017-11-10 17:31:00

Εξελίξεις με Τσάβες - Τι ζήτησε η Μπόκα και τι απάντησε ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Εξελίξεις με Τσάβες - Τι ζήτησε η Μπόκα και τι απάντησε ο Παναθηναϊκός!

Το θέμα του Αργεντινού φορ είναι από αυτά που... καίνε το Τριφύλλι!

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός, δεν έχουν επιτρέψει στους Πράσινους να βρουν ακόμα τα χρήματα και να ξεχρεώσουν την Μπόκα Τζούνιορς για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες στα τέλη Αυγούστου.

Η αργεντίνικη ομάδα ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για φιλικό με τον Άρη και οι άνθρωποί της βρήκαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού για να γίνει κουβέντα σχετικά με τα οφειλόμενα του Τριφυλλιού για τον Τσάβες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (9/10), με την Μπόκα να εκπροσωπείται από το μέλος της διοίκησης και πρώην ταμία της, Ντιέγκο Λαστ και τον Παναθηναϊκό από τον γενικό διευθυντή, Αγησίλαο Τουμαζάτο και τον εκτελόντα χρέη τεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Το θέμα που τέθηκε επί τάπητος ήταν τα οφειλόμενα για τη μεταγραφή του Τσάβες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ζητούν από την Μπόκα να κάνει υπομονή εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης του συλλόγου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των Αργεντινών έδειξαν κατανόηση.

Δεν τέθηκε χρονοδιάγραμμα για την εξόφληση, ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται να ζήτησαν από τους συνομιλητές τους να κάνουν υπομονή μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη, μήπως και βρεθεί λύση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags