Facebook Pixel Ο Σάσα Ζντιέλαρ τόνισε πως σκέφτεται τη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό
| 2017-11-12 16:59:00

Τάσεις φυγής από τον Ζντιέλαρ...

Sportdog Team
Τάσεις φυγής από τον Ζντιέλαρ...

Τι είπε ο Σέρβος μέσος στους συμπατριώτες του;

Ο Σάσα Ζντιέλαρ σε συνέντευξή του στη zurnal.rs επισήμανε πως παραμένει επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό και πως έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με τους Πειραιώτες, τονίζοντας πάντως οτι «θα ήταν καλή ιδέα να παίξω στο εξωτερικό».

Τον Ολυμπιακό: Πρόσφατα έγινε αλλαγή στην ομάδα και τον πάγκο με νέο κόουτς, όμως για μένα και την θέση μου τα πράγματα πήγαν καλά. Είναι η 3η μου χρονιά στον Ολυμπιακό. Είχα και έναν χρόνο δανεισμού. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου και είμαι ευχαριστημένος.
 
Το μέλλον του: Πάντα σκέφτομαι κάτι νέο. Θα ήθελα να αλλάξω χώρα και να παίξω και αλλού αλλά ποτέ δεν ξέρεις το τι θα γίνει. Προς το παρόν είμαι επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά θα ήταν μία καλή ιδέα κάποια στιγμή να πάω σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα.
 
Την πληθώρα ξένων παικτών στην Ελλάδα: Υπάρχουν πολλοί ξένοι στην Ελλάδα στο ποδόσφαιρο και τις ομάδες. Υπάρχουν αρκετοί ξένοι και στον σύλλογο. Οι προπονητές αποφασίζουν και εγώ προπονούμαι. Αρχικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά και πιο καλά, τώρα έχουν αλλάξει κάπως αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να περιμένω την ευκαιρία μου.
 
Το ματς με την Μπάρτσα: Ήταν ένα 0-0 και είναι σπάνιο να παίξει μία ομάδα ως αντίπαλός τους χωρίς να δεχθεί γκολ. Ήταν ευτυχές για εμάς που ήταν μία τέτοια μέρα. Έχασαν ευκαιρίες όμως και εμείς προσπαθήσαμε πολύ και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε έναν πόντο από μία τόσο μεγάλη ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags