Facebook Pixel Πονάει στα χαφ και κόβεται στη μέση
| 2011-07-31 00:40:00

Πονάει στα χαφ και κόβεται στη μέση

Πονάει στα χαφ και κόβεται στη μέση

O Κώστας Μιαούλης γράφει για το φιλικό της ΑΕΚ με τη Ραντ και αναλύει τα προβλήματα της ομάδας του Χιμένεθ. 

Η ΑΕΚ χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Αυτό δεν αποτελεί είδηση, αλλά η εικόνα της για μια ακόμα φορά ήταν προβληματική. Η μπάλα γυρίζει άσκοπα σε χώρους όπου ο αντίπαλος δεν κινδυνεύει, ενώ η τετράδα της επίθεσης, δηλαδή οι τρεις και ο επιθετικός είναι εντελώς αποκομμένοι από την υπόλοιπη ομάδα, όταν αυτή προσπαθεί να επιτεθεί. Ανάμεσα σε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές αυτοί οι ποδοσφαιριστές για να βρεθούν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η στιγμή του τέρματος του Μπέλεκ, αποτελεί μια λύση, ειδικά όταν υπάρχουν καλές σέντρες, για τους πολύ ικανούς κεφαλοσφαιριστές που διαθέτει η «Ένωση», αλλά αυτή δεν μπορεί να είναι η μόνιμη λύση για να σβηστεί το πρόβλημα.

Επιπλέον χρειάζεται μεγαλύτερη ταχύτητα από τα άκρα. Ο Γεωργέας με τον Καράμπελα, έχουν καταλάβει τι τους ζητάει ο Χιμένεθ, ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό. Ούτε για μένα είναι λύση ν’ ανεβαίνει και πολύ ψηλά η άμυνα, μιας και τότε θα είναι ακόμα πιο ευάλωη σε αντεπιθέσεις. Η ΑΕΚ πάντως σε αυτή την προετοιμασία, έχει κερδίσει έναν ποδοσφαιριστή που όσο αγωνίζεται, αποκτά περισσότερο θάρρος και καλώς εννοούμενο θράσος. Αναφέρομαι στον Νίκο Εγγλέζου που συνεχώς κερδίζει έδαφος με τις εμφανίσεις του και πιστεύω πως θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την παρουσία του Χιμένεθ για να πάρει πράγματα απ’ αυτόν.

Ο ερχομός του Μίτσελ δεν νομίζω πως από μόνος του θα λύσει το πρόβλημα. Τα χαφ θέλουν ενίσχυση ακόμα περισσότερη και ο Αύγουστος είναι μπροστά μας για την απόκτηση παίκτη. Αν δεν πάρει ποδοσφαιριστή στα χαφ η ΑΕΚ θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή: sday.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags