Facebook Pixel Sportdog.gr | Mπάχαλο – Το «άδειασμα» στον Σκίμπε και όλο το καυτό παρασκήνιο γύρω από τον Γερμανό
| 2017-11-13 14:15:00

Mπάχαλο – Το «άδειασμα» στον Σκίμπε και όλο το καυτό παρασκήνιο γύρω από τον Γερμανό

Sportdog Team
Mπάχαλο – Το «άδειασμα» στον Σκίμπε και όλο το καυτό παρασκήνιο γύρω από τον Γερμανό

Σκληρό πόκερ για τον πάγκο της γαλανόλευκης.

 

Μέχρι τα μπαράζ κράτησε το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού το εμπόδιο της Κροατίας ήταν δυσθεώρητο και -τελικά- δύσκολο να ξεπεραστεί.

Η ελληνική ομάδα πλήρωσε την κάκιστη εμφάνιση στο Ζάγκρεμπ, όπου έκανε μαζεμένα λάθη και έδωσε την ευκαιρία στους Κροάτες να εξασφαλίσουν την πρόκριση, ερχόμενοι για... αγγαρεία στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Φυσικά, η συζήτηση που έχει ξεκινήσει από χθες έχει να κάνει με το νέο ξεκίνημα που πρέπει να κάνει η "γαλανόλευκη" και που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα περιλαμβάνει τον Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός προπονητής δήλωσε ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής, όμως τα σενάρια περί αποχώρησής του... οργιάζουν και το ενδεχόμενο να "κουνήσει μαντήλι" είναι ανοιχτό.

Μάλιστα, ο Σκίμπε έτυχε και της κριτικής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ του χρέωσε ευθύνες για την παρουσία της ομάδας στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ, πετώντας "σπόντα" για το γεγονός πως με τις δηλώσεις του εξέθεσε τους παίκτες της Ελλάδας.

Παρόλα αυτά, ο αμυντικός της Ντόρτμουντ τόνισε ότι η παραμονή Σκίμπε είναι θέμα δικό του και της διοίκησης, ενώ φυσικά υπογράμμισε και τα καλά του Γερμανού, που συμμάζεψε την ομάδα, μετά την τραγική εποχή Ρανιέρι.

«Είναι μεγάλη η πίκρα, που δεν πάμε και πάλι σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους. Πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά. Το EURO θα είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτήν την ομάδα, σίγουρα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμάς. Θα είναι η… τρίτη και φαρμακερή. Αν δεν προκριθούμε, ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να αποσυρθούμε. Εγώ, δηλαδή, σίγουρα.

Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει τίποτα. Με τον Σκίμπε γίναμε οικογένεια. Μιλήσαμε τότε στην Αυστραλία και γίναμε ομάδα. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους 19 βαθμούς που πήραμε. Σίγουρα, έκανε λάθη, όπως κάναμε και εμείς. Κυρίως, την προηγούμενη Πέμπτη, στην Κροατία. Φταίνε όλοι, πρώτα οι παίκτες και μετά αυτός. Τώρα, αν θα μείνει, είναι ζήτημα δικό του και της ομοσπονδίας», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Σωκράτη στον ΣΚΑΪ.

Πάντως, σε περίπτωση που ο Γερμανός τεχνικός... χαιρετήσει, τότε οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θα μπορούν να φέρουν ακόμα και ηχηρό όνομα για αντικαταστάτη, καθώς τα χρήματα του συμβολαίου του Σκίμπε φτάνουν και περισσεύουν για λύση πρώτης γραμμής.

Τέλος, έχει αξία να γίνει αναφορά στο γεγονός πως μαζί με το θέμα προπονητή υπάρχει και αυτό της αλλαγής της έδρας. 

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να μετακομίσει για Θεσσαλονίκη μεριά και Καυτανζόγλειο, ωστόσο οι διεθνείς φαίνεται πως δεν βλέπουν με καλό μάτι μια τέτοια αλλαγή, ενώ ίδια στάση έχουν και από την συμπρωτεύουσα.

***ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ για το μέλλον του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags