Facebook Pixel Καταγγελίες για Αχαρναϊκό
| 2017-11-13 20:37:00

Φοβερές καταγγελίες για Αχαρναϊκό - Δήλωναν τραυματίες, τα έπιναν σε Μύκονο και τσιπουράδικα

Sportdog Team
Φοβερές καταγγελίες για Αχαρναϊκό - Δήλωναν τραυματίες, τα έπιναν σε Μύκονο και τσιπουράδικα

Αποκαλύψεις από παράγοντα της ομάδας.

Στα όσα συμβαίνουν στον Αχαρναϊκό αποκάλυψε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Τσορμπασίδης. Με αφορμή την ποινή αφαίρεσης 51 βαθμών και τον μεγάλο κίνδυνο διάλυσης της ομάδας, ο παράγοντας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM όπου προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες, κάνοντας λόγο για «εντολή της διοίκησης» της ΠΑΕ προς τον κ. Δημητρίου να μην «κατεβάσει» την ομάδα στην Κρήτη!

Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Κατά λάθος, τραυματίστηκαν 14 ποδοσφαιριστές! Ενώ και ο προπονητής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και είπε πως δεν θα έρθει στο γήπεδο. Του δώσανε εντολή να μην κατεβάσει την ομάδα και να ''κόψει'' 14 παίκτες! Όλοι επικαλέστηκαν τραυματισμούς και ασθένειες! Ωστόσο, άλλοι ήταν στην Παναχαϊκή, άλλοι στη Μύκονο, άλλοι στα τσιπουράδικα και γλεντούσαν»!

Αναλυτικά, είπε: «Πήγαμε με την ομάδα στα Χανιά μαζί με τον παλιό παράγοντα του Αχαρναϊκού, Νικόλαο Καρδά, γιατί είναι κρίμα να την παρατήσουμε, όπως την παράτησε η καινούρια διοίκηση που ήρθε! Λεφτά βρήκαμε από διάφορους αιμοδότες, που βοηθούν κάθε χρόνο τον Αχαρναϊκό. Προσπαθούμε και υπάρχει μία τελευταία προθεσμία ως την Παρασκευή, για να μαζέψουμε το χρηματικό ποσό που απαιτείται, προκειμένου να σώσουμε τον Αχαρναϊκό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου

Μέχρι την περασμένη Πέμπτη υπήρχαν κάποιοι κύριοι, που έλεγαν πως θα ''τρέξουν'' την ομάδα και θα την ''κατεβάσουν'' στο πρωτάθλημα, αλλά όλα αυτά αποδείχθηκε πως ήταν μια μεγάλη κοροϊδία. Ήρθαν στην ομάδα για έναν σκοπό και μόνο: Για να τη διαλύσουν! Ο Αχαρναϊκός είναι ένας ιστορικός σύλλογος, τον οποίο προσπάθησαν να τον διαλύσουν από την Πέμπτη! Κατά λάθος, τραυματίστηκαν 14 ποδοσφαιριστές και ο προπονητής είπε πως δεν θα έρθει στο γήπεδο… Ο κ. Δημητρίου είπε πως δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Κρήτη για προσωπικούς λόγους.

Εντολή τού έδωσαν να μην ''κατέβει'' η ομάδα! Για αυτό και ''έκοψε'' 14 ποδοσφαιριστές, που επικαλέστηκαν κρυολογήματα και τραυματισμούς και μετά μάθαμε πως άλλοι πήγαν να δουν την Παναχαϊκή, άλλοι ήταν στη Μύκονο, άλλοι στα τσιπουράδικα και γλεντούσαν! Και η ομάδα πήγε με 14 ήρωες στα Χανιά, που πρώτη φορά έπαιξαν με τη φανέλα του Αχαρναϊκού, από τους ''μικρούς'' του συλλόγου. Πήραμε την τελευταία στιγμή κάποιους παίκτες και τους ''κατεβάσαμε''.

Πιστεύω ότι, αν έρθουμε σε έναν διακανονισμό, με αυτούς τους εννέα ποδοσφαιριστές και βρεθεί μία λύση, οι -51 βαθμοί θα σβηστούν. Υπάρχει ένα παραθυράκι και μπορεί η ομάδα να σωθεί. Και θα συνεχίσουμε με αυτούς τους 14 νέους και 2-3… πραγματικούς τραυματίες. Έχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, δηλαδή, παίκτες και θα δούμε από την 1η Γενάρη τι θα γίνει, με μεταγραφές, αλλά μόνο κάτω των 23 ετών, γιατί δεν έχουμε αδειοδότηση.

Για την αδειοδότηση, θέλω να πω εδώ ότι, πέρυσι, που ξεκίνησε ο κατήφορος της ομάδας, ο Νίκος Μαυρίκος έδωσε τις μετοχές στον Χάρη Τσαλικίδη, τον περιβόητο Αυστραλό. Έβαλαν μέτοχο τον κ. Καλόμαλο, τον κ. Κολιό τον έβαλαν πρόεδρο, ο οποίος υπέγραφε για όλα και την ομάδα την ''έτρεχε'' ένας Καζιάνης, μάνατζερ! Αυτός έφερε παίκτες και έκλεινε διάφορα ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα να μας έχουν έρθει διάφορες αγωγές και εντάλματα. Στην ομάδα δεν μπήκε, δε, ούτε ένα ευρώ! 

Και ο κ. Τσαλικίδης, που τους έδωσε την ομάδα, τους έδωσε και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, για να την ''τρέξουν''! Το ξέρουν πολύ καλά αυτό οι συγκεκριμένοι κύριοι. Αλλά δεν ήρθαν ποτέ αυτά τα λεφτά στην ομάδα! Μέχρι και Α' Εθνική μας έταξαν. Αυτοί κατέστρεψαν τον Αχαρναϊκό και τα λεφτά τα έβαλαν στην τσέπη τους! Ξεκάθαρα! Έκαναν υπεξαιρέσεις από τον σύλλογο. Ο μέτοχος ο κ. Μαυρίκος επίσης έδωσε ένα μεγάλο ποσό, για να βοηθήσει και αυτός. 100.000 ευρώ, τα οποία είναι, περίπου, τώρα τα χρέη. Τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει προσφυγή, αυτοί τους έφεραν. Τα ''δικά'' τους παιδιά είναι».

»Και πάμε στη φετινή χρονιά, που ήρθαν οι κύριοι Μελάδες. Εμείς ψάχνουμε τα ταμεία, γιατί θα έπρεπε να υπάρχουν σε αυτά κάποια χρήματα. Με αυτά, θα είχαμε ξεπληρώσει τα πάντα και η ομάδα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Μιλάμε για λεφτά (σ.σ. 100.000 ευρώ) από χορηγούς και από γονείς παιδιών, τα οποία τα έκαναν… παντελόνι και το ξέρουν πολύ καλά. Οι γονείς τούς έδωσαν τα χρήματα για τα παιδιά τους, γιατί τους υποσχέθηκαν ότι θα πληρώσουν ΙΚΑ, εφορία κτλ. Και αυτοί τα πήραν και εξαφανίστηκαν! Και λένε τώρα για κωλοτούμπες και λασπολογίες για μένα. Ακόμη και την ασφαλιστική ενημερότητα, οι γονείς την πλήρωσαν! Γιατί αυτοί οι κύριοι έφυγαν νύχτα από τον Αχαρναϊκό! Γιατί δεν έρχονται στο Μενίδι να απολογηθούν; Πού πήγαν αυτά τα λεφτά;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags