Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικός Μπουφόν - Έκλαψε για τον αποκλεισμό και το «αντίο» του! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-14 00:10:00

Συγκλονιστικός Μπουφόν - Έκλαψε για τον αποκλεισμό και το «αντίο» του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστικός Μπουφόν - Έκλαψε για τον αποκλεισμό και το «αντίο» του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατριχίλα για τον τεράστιο Ιταλό, που αποχωρεί από την εθνική!

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αλλιώς είχε ονειρευτεί το «αντίο» του στην εθνική Ιταλίας. Οι Ατζούρι γνώρισαν «πικρό» αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2018 στο αποψινό παιχνίδι με τη Σουηδία, το οποίο έμελλε να είναι το τελευταίo του μεγάλου αρχηγού μετά από 175 συμμετοχές!

Ο σπουδαίος «Τζίτζι» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά το τέλος της αναμέτρησης ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας.

Μίλησε τον αποκλεισμό, τονίζοντας ότι νιώθει μεγάλη λύπη όχι για τον ίδιο, αλλά για όλη την ομάδα, έχρισε τους νεότερους, Ντοναρούμα και Περίν, ως διαδόχους του και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του.

«Λυπάμαι όχι για μένα, αλλά για όλη την ομάδα. Έχουμε αποτύχει και γι΄ αυτό λυπάμαι. Δυστυχώς ο τελευταίος μου ο αγώνας συμπίπτει με τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Δεν υποτιμήσαμε τα μπαράζ, όποιος παίζει σε αυτά τα παιχνίδια ξέρει πόσο δύσκολο είναι να βάλει ένα γκολ σε τέτοιες ομάδες.

Είμαστε πεισματάρηδες, μετά από άσχημες πτώσεις βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να σηκωθούμε και θα το κάνουμε ξανά.

Αφήνω τη θέση μου στον Ντοναρούμα και τον Περίν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κιελίνι, Μπαρτσάλι και Μπονούτσι με τους οποίους έχω παίξει για πολλά χρόνια. Ο αθλητισμός διδάσκει να χάνεις και να κερδίζεις, να μοιράζεσαι χαρές και λύπες».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags