Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση Κωνσταντίνου στην «επίθεση» του Δομάζου: «Είναι...»
| 2017-11-14 17:15:00

Απάντηση Κωνσταντίνου στην «επίθεση» του Δομάζου: «Είναι...»

Sportdog Team
Απάντηση Κωνσταντίνου στην «επίθεση» του Δομάζου: «Είναι...»

Πώς σχολίασε τον χαρακτηρισμό "ψεύτης" και τι λέει για το επίμαχο ζήτημα.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, μετά τη χθεσινή "επίθεση" του Μίμη Δομάζου, ο οποίος τον αποκάλεσε μάλιστα ψεύτη σχετικά με τα χρήματα που ζήτησαν για την πρόταση μετακόμισης της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ

«Ενημερώθηκα από δημοσιεύματα ότι ο πρώην συμπαίκτης μου, Μίμης Δομάζος με χαρακτήρισε δημόσια ψεύτη επικαλούμενος δήθεν απάντησή μου στην πρόταση «μετακόμισης» της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Τα όσα αναφέρει ο Μίμης είναι παντελώς ανακριβή και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι παριστάμενοι, καθώς η εν λόγω συζήτηση έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Εκείνο που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι όσοι έχουμε αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας εργαζόμαστε καθημερινά με μοναδικό στόχο να καταφέρει να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μοναδική μας ελπίδα για να τα καταφέρουμε είναι να επικρατήσει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ όλων των Παναθηναϊκών. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags