Facebook Pixel Παρεξήγηση μεταξύ Αθανασιάδη και Μαζωνάκη
| 2017-11-14 17:45:00

Επεισόδιο με Κλάους και Μαζωνάκη - Ενόχληση και μετά... πόλεμος

Sportdog Team
Επεισόδιο με Κλάους και Μαζωνάκη - Ενόχληση και μετά... πόλεμος

Τι συνέβη ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον τραγουδιστή.

Ένα περιστατικό που σίγουρα συζητήθηκε στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας εκτυλίχθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο επιθετικός της Μακάμπι Χάιφα και πρώην του ΠΑΟΚ πήγε να διασκεδάσει εκεί μαζί με την αγαπημένη του Δώρα Γκουγκούση και φίλους τους. Η βραδιά όμως είχε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Όπως αναφέρει η στήλη sports radar του gossip-tv.gr, τη στιγμή που ο τραγουδιστής εμφανίστηκε, ο Κλάους καθόταν στην πίστα, έχοντας γυρισμένη την πλάτη του στον Μαζωνάκη, ο οποίος μόλις τον είδε πήγε και του τράβηξε το αυτί! Όλοι πίστεψαν πως με αυτό τον τρόπο ο καλλιτέχνης ήθελε να τον χαιρετήσει, αλλά δεν ήταν έτσι. Ο Μαζωνάκης ενοχλήθηκε καθώς θεώρησε ότι ο 28χρονος φορ δεν τον σεβάστηκε.

Ο Αθανασιάδης όμως συνέχισε απτόητος να κάθεται με αυτόν τον τρόπο. Τότε ένας μουσικός του Γιώργου Μαζωνάκη, του ζήτησε ευγενικά να κατέβει από την πίστα αλλά ο Κλάους δεν του έδωσε σημασία.

Αναγκαστικά λοιπόν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ζήτησαν από τους φίλους του ποδοσφαιριστή να του εξηγήσουν πως πρέπει να καθίσει διαφορετικά και όχι με την πλάτη προς τον τραγουδιστή!

Αρκετής ώρας παρελθούσης, ο Αθανασιάδης συνειδητοποίησε τι έκανε και διόρθωσε τη στάση του. Μάλιστα έστειλε δεκάδες πανέρια με λουλούδια στον τραγουδιστή και η παρεξήγηση έληξε μετά τον λουλουδοπόλεμο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags