Facebook Pixel Η Εθνική U19 νίκησε 2-1 τη Ρωσία και προκρίθηκε στην Elite Round του EURO U19
| 2017-11-14 19:07:00

Ανατροπή και πρόκριση για τους Νέους! (BINTEO)

Sportdog Team
Ανατροπή και πρόκριση για τους Νέους! (BINTEO)

Νίκη 2-1 επί της Ρωσίας και πρόκριση στην Elite Round!

Σε ματς-τελικό κόντρα στη Ρωσία, η ομάδα του Γιάννη Γκούμα δεν… μάσησε που έμεινε πίσω στο σκορ και με ανατροπή (2-1) πήρε το εισιτήριο για την Elite Round. 

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο Ηράκλειο και το "Γεντί Κουλέ", είχε πάθος, ένταση, πέναλτι και αποβολές, με την... μπίλια να κάθεται στα "γαλανόλευκα".

Στην αναμέτρηση που έγινε, οι παίκτες της Ρωσίας ήταν αυτοί που κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ και 21’. Συγκεκριμένα ο Σιαμπάνης απέκρουσε τετ-α-τετ, ωστόσο οι παίκτες της Εθνικής δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα, με τον Τικνίζιαν να σκοράρει σε κενή εστία.

Στο 45’ ήρθε η ισοφάριση για την «γαλανόλευκη» καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκολούμπεφ, με αποτέλεσμα η Εθνική να κερδίσει καθαρό πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο τερματοφύλακας Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος με καταπληκτικό σουτ έγραψε το 1-1.

Η μεγάλη ανατροπή της Εθνικής ήρθε στο 77’, όπου ο Γιούσης με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Εμμανουηλίδη στα δεξιά, ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟ σύγκλινε καταπληκτικά και με αριστερό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-1!

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Καμπετσής, Ξενιτίδης (75΄ Γιούσης), Κωστανάσιος, Μελιόπουλος, Δημήτρουλας (57΄ Εμμανουηλίδης), Δουβίκας (80΄ Νταλακούρας), Τάμπας.

Ρωσία: Λομάεφ, Γκολούμπεφ (46΄ Μουσάεφ), Μποροντίν, Γκορσκόφ, Ούτκιν, Ντίβεφ, Κοκόεφ, Εβγένιεφ, Τσιπσένκο (64΄ Ρουντένκο), Τικνίζιαν, Κισελόφ (38΄ Σουλεϊμάνοφ).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags