Facebook Pixel Sportdog.gr | Ομάδα με «γερό» πορτοφόλι έρχεται να... ψωνίσει – Ο Ολυμπιακός και η έκπληξη!
| 2017-11-14 19:30:00

Ομάδα με «γερό» πορτοφόλι έρχεται να... ψωνίσει – Ο Ολυμπιακός και η έκπληξη!

Sportdog Team
Ομάδα με «γερό» πορτοφόλι έρχεται να... ψωνίσει – Ο Ολυμπιακός και η έκπληξη!

Οι δύο άσοι των Πειραιωτών και οι Έλληνες.

Πολύ συχνά φιγουράρει το τελευταίο διάστημα η Μπενφίκα στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού, προφανώς λόγω και του παρελθόντος που υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων και των μεγάλων πωλήσεων που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Πρώτα κυκλοφόρησε το ενδιαφέρον των «αετών» για τον Σισέ, ενώ εσχάτως γράφτηκε πως τσεκάρουν και τον Κούτρη. Μάλιστα, για τον ταλαντούχο αριστερό μπακ των Πειραιωτών γράφτηκε πως οι Πορτογάλοι θα έστελναν άνθρωπο να τον τσεκάρει στα ματς των Εθνικών ομάδων, αν και ο παίκτης δεν ήταν διεθνής!

Πάντως, η Μπενφίκα όντως ψάχνει για αριστερό μπακ στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ και το όνομα του Σισέ υπάρχει στη λίστα τους, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να φτάσουν οι Πορτογάλοι στις τιμές που θέλει ο Ολυμπιακός για τους συγκεκριμένους παίκτες.

Στο Λιμάνι εκτιμούν πως αν δεν βιαστούν και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, θα μπορέσουν να δώσουν και τους δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλες πωλήσεις, ενώ την ίδια ώρα και στην Μπενφίκα δεν έχουν ακόμα πειστεί πως αξίζει να δαπανήσουν τόσο χρήματα για να πάρουν παίκτες που ακόμα θεωρούνται ταλέντα και δεν έχουν παίξει παρά μόνο λίγα παιχνίδια σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Μπενφίκα δεν θα συνεχίσει να έχει την προσοχή της στραμμένη στην ελληνική αγορά, την οποία ξέρει καλά και από την οποία αρέσκεται να ψωνίζει τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, οι Πορτογάλοι δύο άλλους Έλληνες παίκτες έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο και ήδη το σκάουτινγκ βρίσκεται σε εξέλιξη!

Δεν «παίζει» το σενάριο για Ομάρ

Όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού, πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες για ζεστό ενδιαφέρον της Γουότφορντ για τον Ομαρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός προφανώς και αρέσει πάρα πολύ στον Μάρκο Σίλβα, ωστόσο αυτή τη στιγμή και με τις εμφανίσεις που κάνει φέτος στον Ολυμπιακό, δεν γίνεται να κλείσει τέτοια μεταγραφή.

Ούτε είναι σε αυτό το επίπεδο ούτε και μπορεί να φέρει τα λεφτά που θέλουν στο Λιμάνι για να τον δώσουν. Αν βελτιωθεί θεαματικά το προσεχές διάστημα, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags