Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μάχη» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ για νεαρό άσο! Η ομάδα του δεν θέλει να τον δώσει στο Λιμάνι, αλλά…
| 2017-11-14 22:37:00

«Μάχη» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ για νεαρό άσο! Η ομάδα του δεν θέλει να τον δώσει στο Λιμάνι, αλλά…

Sportdog Team
«Μάχη» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ για νεαρό άσο! Η ομάδα του δεν θέλει να τον δώσει στο Λιμάνι, αλλά…

«Χοντρό» παρασκήνιο με μεταγραφή Σουπερλιγκάτου παίκτη.

Σε ένα από τα πιο hot ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξελίσσεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα, το όνομα του οποίου το τελευταία διάστημα έχει εμφανιστεί σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τόσο τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, όσο και τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός στόπερ των Ιωαννίνων, όντως αρέσει στους Δικεφάλους, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που σας έχει μεταφέρει το sportdog.gr τον τελευταίο μήνα, η ομάδα που είναι πιο κοντά στον παίκτη είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωσή του, έχουν ήδη κάνει ολοκληρωμένο scouting και εκτιμούν, πως εφόσον αποφασίσουν να τον φέρουν στο Λιμάνι, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Βέβαια, αντίθετη άποψη για αυτή την εξέλιξη φαίνεται πως έχει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος προφανώς και θέλει να πουλήσει σε καλή τιμή το νέο του «διαμάντι», ωστόσο δεν είναι… ζεστός για τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι… κακές φήμες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ «έβραζε» την Δευτέρα το βράδυ, καθώς ο Μαυροπάνος έπαιξε μόλις λίγα λεπτά (μπήκε αλλαγή στο 85’) στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Κροατία στην Τούμπα.

Αν ο νεαρός στόπερ έπαιζε στο ματς της Ελλάδας, τότε θα τον έβλεπαν και από κοντά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που ήταν στις εξέδρες και ίσως να αποφάσιζαν να επισπεύσουν την κίνησή τους. Πάντως, για την ώρα, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για την συγκεκριμένη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags