Facebook Pixel Sportdog.gr | Ακόμα «πληρώνει» Χάσι ο Ολυμπιακός - Ποιος φεύγει όπως ήρθε και ποιος γυρίζει, ο ρόλος Γεωργάτου
| 2017-11-16 10:30:00

Ακόμα «πληρώνει» Χάσι ο Ολυμπιακός - Ποιος φεύγει όπως ήρθε και ποιος γυρίζει, ο ρόλος Γεωργάτου

Sportdog Team
Ακόμα «πληρώνει» Χάσι ο Ολυμπιακός - Ποιος φεύγει όπως ήρθε και ποιος γυρίζει, ο ρόλος Γεωργάτου

Τελικά δεν είναι λίγα τα λάθη στους ερυθρόλευκους.

Εντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στο Λιμάνι σχετικά με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί το ρόστερ από τον Μπεσνίκ Χάσι και τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι. Αλλωστε, ο Τάκης Λεμονής δεν κρύβει σε συνεντεύξεις του ότι θα επιθυμούσε να ήταν κάπως αλλιώς τα πράγματα όσον αφορά τη στελέχωση της ομάδας, καθώς σε κάποιες θέσεις παρατηρείται υπερπληθώρα επιλογών και σε άλλες είναι πολύ λίγες οι λύσεις. 

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με τους αριστερούς μπακ στην ομάδα καθώς ο Χρβόγε Μίλιτς έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής κατώτερος των περιστάσεων κι έτσι, έχει επωμιστεί μεγάλο βάρος ευθυνών ο σχετικά άπειρος αλλά άκρως αποφασισμένος να πετύχει, Λεονάρντο Κούτρης. 

Ο Κροάτης μπακ κατέφτασε στον Πειραιά διαθέτοντας ένα «δυνατό» βιογραφικό από τη Φιορεντίνα και με σκοπό να κοντράρει στα ίσια τον Κούτρη, για τη θέση του βασικού. Όμως, αρχικά δεν κατάφερε να μπει ούτε στην ευρωπαϊκή λίστα ενώ μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί μόλις για 267 λεπτά και ο Ελληνας μπακ σε 1.231! 

Ετσι, η θέση του Μίλιτς στην ομάδα μοιάζει εξαιρετικά επισφαλής, εκτός κι αν καταφέρει στο επόμενο διάστημα να... κλέψει την καρδιά του προπονητή του και να δικαιολογήσει τις προσδοκίες που γεννήθηκαν με την απόκτησή του.  

Πάντως, στον Ολυμπιακό εξετάζουν ήδη όλα τα ενδεχόμενα και τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την εξέλιξη του Κωνσταντίνου Τσιμίκα! Ο 21χρονος αριστερός μπακ τα πάει περίφημα φέτος ως δανεικός στη Βίλεμ και είναι ο πρώτος σε συμμετοχής παίκτης της ολλανδικής ομάδας στο πρωτάθλημα, έχοντας «γράψει» μέχρι στιγμής 11 90λεπτά στο... κοντέρ του, ενώ έχει και μία ασίστ. 

Παράλληλα, το «πνευματικό παιδί» του Γρηγόρη Γεωργάτου από την εποχή που βρίσκονταν και οι δύο στην ακαδημία του Ολυμπιακού, τα πάει περίφημα και με την εθνική Ελπίδων της Ελλάδας. Όχι μόνο έχει «καπαρώσει» θέση του βασικού, αλλά μοιράζει διαρκώς έτοιμα γκολ και υπάρχουν σε όλα τα ματς πολλά ζευγάρια μάτια ξένων σκάουτς πάνω του! 

Όλα τα παραπάνω κάνουν τους Ερυθρολεύκους να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του 21χρονου στον Πειραιά τον ερχόμενη Γενάρη, είτε φύγει είτε παραμείνει στην ομάδα ο Μίλιτς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags