Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην άσος της Ρεάλ και της Premier League σοκάρειq «Ήθελα να αυτοκτονήσω»!
| 2017-11-17 11:28:00

Πρώην άσος της Ρεάλ και της Premier League σοκάρειq «Ήθελα να αυτοκτονήσω»!

Sportdog Team
Πρώην άσος της Ρεάλ και της Premier League σοκάρειq «Ήθελα να αυτοκτονήσω»!

Οι αιτίες για τα αδιέξοδα που είχε φτάσει...

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη σχέση του με την χειραγωγική του οικογένεια προέβη ο άλλοτε άσος των Άρσεναλ, Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στο «So Foot», τονίζοντας ότι έφθασε στα πρόθυρα αυτοκτονίας.

«Ένιωθα πως ήθελα να αυτοκτονήσω. Το κράταγα για τον εαυτό μου για πολλά χρόνια. Είμαι αηδιασμένος που τα πράγματα έφθασαν σε αυτό το επίπεδο, αλλά παράλληλα είμαι και ανακουφισμένος που μίλησα για αυτό.

Η καριέρα μου θα ολοκληρωθεί σε μερικά χρόνια, ενα αντιθέσει με το όνομα της οικογένειάς μου, που θα μου μείνει για πάντα. Οι συνθήκες είναι δύσκολες όταν προσπαθείς να βγάλεις την οικογένειά σου από τη φτώχεια και εκείνη συνεχίζει αν σου αντιτίθεται.

Έχω πει επανειλημμένως στα μικρότερα αδέρφια μου ότι η οικογένειά μας μάς χειραγωγεί. Αλλάζω συχνά αριθμό τηλεφώνου, ώστε να μην μπορούν να με βρουν. Δε με καλούν για να με ρωτήσουν πως είμαι αλλά για να ζητήσουν λεφτά. Αυτό συνέβαινε και αφού τραυματίστηκα στην Τότεναμ.

Με πήραν τηλέφωνο ενώ έκανα εξετάσεις για να με ρωτήσουν αν μπορούσα να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών. Τουλάχιστον ρώτησαν πως είμαι πριν ζητήσουν χρήματα!», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags