Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, τι έγινε με τον Αλαφούζο»
| 2017-11-17 13:15:00

«Μου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, τι έγινε με τον Αλαφούζο»

του Γιώργου Κτενά
«Μου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, τι έγινε με τον Αλαφούζο»

Ο Μλάντεν Πέτριτς μιλάει στο Sportdog.

Προσφυγή προκειμένου να πληρώσει ο Παναθηναϊκός στην Εφορία τα χρήματα που χρωστάει για το συμβόλαιο του Μλάντεν Πέτριτς κατέθεσε ο Κροάτης παλαίμαχος άσος, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του στο sportdog.gr.

O Πέτριτς μίλησε για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε εκείνον και την ομάδα, για την άκαρπη επαφή που προσπάθησε να έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τις ευθύνες τού τελευταίου έναντι ποδοσφαιριστών και υπαλλήλων της ΠΑΕ.

Αναφέρθηκε, αγωνιστικά, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης και, τέλος, ευχήθηκε να βρεθεί κάποιος επενδυτής για να σώσει τον Παναθηναϊκό και να μην πέσει κατηγορία. Εξέλιξη που, αν συμβεί, δεν θα είναι αρνητική μόνο για τον Πράσινους, αλλά για όλη την Ελλάδα. 

Μλάντεν, ο Τύπος στην Ελλάδα γράφει σήμερα ότι κατέθεσες προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού και ζητάς 200.000 ευρώ. Τι ακριβώς συμβαίνει;

«Είναι αλήθεια ότι συνέβη αυτό, αλλά αυτά είναι τα χρήματα που ζητάει η Εφορία. Δεν είναι χρήματα που αφορούν τον μισθό μου ή κάτι άλλο, αλλά την Εφορία. Περιμένω εδώ και πολύ καιρό τον Παναθηναϊκό για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν έχουν πληρώσει ακόμα. Πρέπει να πληρώσω από την τσέπη μου αυτό το τεράστιο ποσό, για να μην έχω πρόβλημα; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μου μπλοκάρουν τους λογαριασμούς, θα έχω σοβαρά προβλήματα. Δεν πρόκειται για δική μου αμοιβή, έχω δείξει ότι μπορώ να δώσω χρόνο στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τα δικά μου χρήματα. Αλλά αυτό εδώ είναι κάτι άλλο και δεν υπήρχε άλλη λύση από το να κάνω ό,τι έκανα».

Προσπάθησες να επικοινωνήσεις με τον κύριο Αλαφούζο;

«Ναι, προσπάθησα να επικοινωνήσω για την κατάστασή μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργήθηκε πρόβλημα με χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Περιμένω εδώ και πολύ, πολύ καιρό να γίνει κάτι. Συνέχεια μου λένε το ίδιο, ότι θα τα φτιάξουν όλα, θα πληρώσουν κ.λπ. Κάλεσα και τον κύριο Αλαφούζο, του έστειλα μήνυμα, αλλά δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου. Έχει ευθύνες τόσο για τους παίκτες που έφερε στην ομάδα το διάστημα που ήταν πρόεδρός της, όσο και για τους υπαλλήλους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό. Δεν απάντησε ποτέ και δεν με κάλεσε ποτέ πίσω. Είμαι απογοητευμένος, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από αυτό που έκανα».

Παναθηναϊκός δεν σημαίνει μόνο χρέη αλλά και, κυρίως, ποδόσφαιρο. Έχεις διάθεση να μιλήσουμε για μπάλα;

«Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να σβήσει με τη μία από το κεφάλι του τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και να προσποιηθεί ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Σε κάποια παιχνίδια είναι καλός ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι πολλά εκείνα που συμβαίνουν ευρύτερα στον σύλλογο και κάνουν δύσκολη τη δουλειά των ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά δεν τα πηγαίνουν άσχημα. Κέρδισαν και στο ντέρμπι, που ήταν μεγάλη υπόθεση».

Ποια είναι η άποψή σου για τον Ουζουνίδη και τη δουλειά που κάνει φέτος στον Παναθηναϊκό;

«Πρόκειται για έναν καλό προπονητή, τον θυμάμαι όταν ήταν ακόμα στον Πανιώνιο. Και τώρα προσπαθεί πολύ, νομίζω ότι μέχρι τώρα κάνει καλή δουλειά. Δεν μπορούμε να του κάνουμε αυστηρή κριτική, άλλωστε, λόγω της πολύ δύσκολης κατάστασης που έχει να αντιμετωπίσει στον Παναθηναϊκό».

Πώς θέλεις να κλείσουμε τη συνέντευξη;

«Με μια ευχή: Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει κάποιον επενδυτή και να λύσει τα προβλήματά του. Δεν πρέπει να πέσει από την κατηγορία, κι αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για όλην την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags