Facebook Pixel Ο Λυκογιάννης και οι υπόλοιποι υποψήφιοι στόχοι του Ολυμπιακού
| 2017-11-17 20:11:00

«Χαμός» για... αριστερά: Ο Λυκογιάννης και οι άλλοι - Αυτόν διαλέγει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
«Χαμός» για... αριστερά: Ο Λυκογιάννης και οι άλλοι - Αυτόν διαλέγει ο Ολυμπιακός

Οι σκέψεις που γίνονται στο Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να εμφανιστεί με διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια της σεζόν προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι τέλους όλους τους στόχους του, αφού τα πράγματα φέτος δεν έχουν εξελιχθεί με τον ιδανικό τρόπο για την ομάδα.

Συνεπώς, οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν έντονα για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ώστε να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν, η θέση του αριστερού μπακ είναι μια από αυτές που «καίνε» τους πρωταθλητές, αφού μπορεί ο Λεονάρντο Κούτρης να τα πηγαίνει μια χαρά, ωστόσο ο παίκτης που αποκτήθηκε για βασικός το καλοκαίρι, ο Χρβόγε Μίλιτς, απογοητεύει και το μέλλον του στην ομάδα θεωρείται αβέβαιο.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι τυχαίο ότι έχει γραφτεί το όνομα ενός παλιού γνώριμου των Πειραιωτών, του Μπάμπη Λυκογιάννη. O 24χρονος αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στο λιμάνι.

Εντούτοις, ο Λυκογιάννης πήρε τα πάνω του στην Αυστρία, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς από το 2015 και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι όντως εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα μπακ, όμως υπάρχουν αρκετά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν, εάν αποφασίσουν να τον επαναπατρίσουν.

Ο Λυκογιάννης έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του στην Αυστρία και εάν φύγει από τη Στουρμ Γκρατς, θεωρείται δεδομένο ότι οι «μνηστήρες» θα είναι αρκετοί. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2018 θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Όμως εάν φύγει τον χειμώνα θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο σύλλογός του, ο οποίος δεν δείχνει να σκοπεύει να τον… ξεπουλήσει, αλλά μάλλον θα αξιώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Το γεγονός αυτό κάνει τον Λυκογιάννη να μην «καίγεται» να αποχωρήσει τον Γενάρη, αφού εάν κάνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι, θα μπορεί να πάει όπου θέλει με τους δικούς του όρους.

Επιμένουν… ελληνικά

Εκτός από τον Λυκογιάννη, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στον Ολυμπιακό σκέφτονται να καλύψουν την θέση του αριστερού μπακ με έναν άλλον Έλληνα που ανήκει ήδη στην ομάδα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, που είναι δανεικός στη Βίλεμ και δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Ο νεαρός μπακ θα μπορούσε να επιστρέψει και να αποτελέσει μια μεταγραφή εκ των έσω για τους Ερυθρόλευκους.

Γενικότερα, πάντως, στο λιμάνι φαίνεται να επικεντρώνονται στην ελληνική αγορά εν όψει Ιανουαρίου. Η κυρίαρχη τάση στα μεταγραφικά τους είναι η αξιοποίηση και η εκμετάλλευση της εγχώρια αγοράς και αναμένονται εξελίξεις με άλλες περιπτώσεις παικτών, όπως αυτή του στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Κωνσταντίνου Μαυροπάνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags