Facebook Pixel Sportdog.gr | Του βάζει «πωλητήριο» – Όλο το παρασκήνιο με τον... δανεισμό του και ο Φινμπόγκασον!
| 2017-11-17 21:42:00

Του βάζει «πωλητήριο» – Όλο το παρασκήνιο με τον... δανεισμό του και ο Φινμπόγκασον!

Sportdog Team
Του βάζει «πωλητήριο» – Όλο το παρασκήνιο με τον... δανεισμό του και ο Φινμπόγκασον!

Είναι πολλά τα λεφτά και πρέπει να καλυφθούν...

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί απόλυτη ησυχία στον Ολυμπιακό σχετικά με τα μεταγραφικά θέματα, καθώς στο Λιμάνι έχουν χαμηλώσει τους τόνους, θέλοντας έτσι να δείξουν εντός και εκτός ομάδας πόσο σημαντικό είναι πρώτα το ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό και στην συνέχεια ο «τελικός» στην Λισαβώνα με την Σπόρτινγκ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύουν ενόψει Γενάρη, τόσο για τις προσθήκες στο ρόστερ όσο και για τις απαραίτητες αποχωρήσεις που πρέπει να υπάρξουν, για να μπορέσουν να έρθουν νέοι ποδοσφαιριστές. Στην λίστα λοιπόν με τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Λιμάνι βρίσκεται και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος λόγω του τραυματισμού έχει μένει πολύ πίσω και τον έχουμε δει ουσιαστικά μόνο στο ματς του Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό.

Ο Ολυμπιακός, λόγω και της παρουσία πολλών στόπερ σε καλή κατάσταση (Νικολάου, Σισέ, Ένγκελς και Μποτία) θα ήθελε να «ξεφορτωθεί» τον Βούκοβιτς, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Ο Σέρβος αμυντικός κόστισε μόλις πριν από λίγους μήνες 2.1 – 2.2 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 850.000 ευρώ, ποσά που σίγουρα δεν βοηθούν ώστε να βρεθεί εύκολα ομάδα που θα τον πληρώσει.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έντονο ενδιαφέρον για τον Βούκοβιτς έχει δείξει η Μάλαγα, του Μάριο Ουσίγιος, ωστόσο ο ισπανικός σύλλογος είναι πολύ δύσκολο να κάνει κρούση για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, καθώς δεν έχει τα χρήματα για να καλύψει μία τέτοια κίνηση.

Γι’ αυτόν λοιπόν και το τελευταίο διάστημα «ακούγεται» όλο και πιο έντονα πλέον το σενάριο της κανονικής μεταγραφής, ώστε ο Βούκοβιτς να φέρει πίσω στον Ολυμπιακό έστω ένα ποσό από αυτά που δαπανήθηκαν τα προηγούμενο καλοκαίρι.

Πάντως, με αφορμή την υπόθεση του Σέρβου στόπερ, είναι σίγουρο πως στο Λιμάνι θα ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά την επόμενη συνεργασία τους με την SEG, την ολλανδική μανατζερική εταιρία, στην οποία και ανήκει ο Βούκοβιτς. Δύο φορές έχουν «ψωνίσει» από εκεί οι Πειραιώτες και δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Η πρώτη τους αγορά ήταν ο Φινμπόγκασον, ο οποίος είχε φύγει μόλις μετά από έξι μήνες στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags